Filtre
 lei
 lei

Bere la sticla

Bere blonda Birra Moretti, 0.33L
Bere blonda Heineken 0.33L
Bere blonda Tuborg, 0.75L
Bere Ciucas la sticla, 0.33 L
Bere blonda Suceava Clasic, 0.5 l
Bere blonda Peroni sticla 0.33 L
Bere blonda Birra Moretti, 0.66L
Bere blonda Ursus sticla 0.33 L
Bere blonda Carlsberg, 0.66L
Bere blonda Pilsner Urquell sticla 0.33 L
Bere Corona Extra la sticla, 0.355l
Bere blonda Heineken, 0.66L
Bere Beck's blonda, sticla, 0.33L
Bere blonda Stella Artois, 0.33L
Bere artizanala Hobgoblin sticla, 0.5 l
Bere blonda Grolsch sticla 0.45 L
Bere blonda Leffe, la sticla, 0.33L
Bere blonda Peroni Nastro Azzurra, 0.66L
Bere bruna Silva, 0.33L
Bere blonda Ursus, 0.75L
BANI INAPOI 15%BONUS PE CARDUL MyCLUB
valabilitate: 14.09 - 04.10
Bere Leffe bruna, sticla, 0.33L
Bere blonda Azuga nepasteurizata sticla 0.5 L
Bere blonda Neumarkt, 0.33L
Bere blonda Ciuc Premium, 0.66L
Bere blonda Budweiser Budvar, 0.33 l
Bere blonda Timisoreana la sticla 0.33 L
Bere blonda Ciuc 0.33L
Bere bruna Guinnes Draught sticla 0.33L
Bere blonda Staropramen, sticla, 0.33L
Bere blonda Ursus Retro, 0.33L
Bere blonda Beck's, sticla 0.75L
Bere blonda Staropramen, 0.75 l
Bere blonda Neumarkt 0.66L
Pachet Bere Tuborg, 6 sticle, 6 x 0.33L
Bere neagra Ursus, 0.33L
Bere blonda Bergenbier, sticla, 0.33L
Bere blonda Asahi Super Dry 0.33L
Bere blonda Zimbru sticla 0.5L
Pachet bere Carlsberg blonda, 6 x 0.33L
Bere bruna Staropramen, sticla, 0.33L
Bere blonda Golden Brau 0.33L
Bere Dab Export blonda, sticla, 0.66L
Bere blonda Stella Artois, alcool 5%, 0.66L
Bere blonda Albacher, 0.66L
Bere Dab Export blonda, sticla, 0.33L
Bere blonda nefiltrata Staropramen, 0.33 l

Bere la sticla – o bautura versatila preferata de romani

Momentele de relaxare sunt adesea acompaniate de berea la sticla. Versatilitatea unei sticle de bere provine atat de la multitudinea de sortimente care exista pe piata, cat si de la diversitatea momentelor in care aceasta este consumata. Un procent mare din populatie prefera berea la sticla in detrimentul oricarei alte bauturi atunci cand isi iau un moment de respiro.

Berea nu doar ca are un gust delicios, dar are si proprietati care ne sunt benefice, atat timp cat consumul nu depaseste limitele moderatiei. Cel mai cunoscut beneficiu este aceea de a mentine buna functionare a rinichilor prin „curatarea” lor, asa cum se stie in popor.

Sticla de bere – produsul care nu lipseste la iesirile intre prieteni 

De cate ori ai iesit cu prietenii si nu ai comandat o sticla de bere? Sau poate ai prefera o bere la doza de 0,5l. Daca urma sa fii sofer, cu siguranta ai ales o bere fara alcool la sticla mica albastra. Uneori poate ai incercat chiar berea artizanala, blonda, bruna, berea filtrata sau nefiltrata. Oricum ar fi, un sortiment nou de bere atrage curiozitatea si atentia oricarui consumator. Si la fel se intampla si in cazul sortimentelor de cidru. Mai ales ca acestea au diverse arome de fructe.

Pentru ca ne dorim sa acoperim toate gusturile, dar, in acelasi timp, vrem sa oferim multe optiuni pentru ca tu sa ai posibilitatea sa incerci de fiecare data altceva, Auchan iti pune la dispozitie o gama variata de sortimente de bere si cidru. Fie ca alegi sa faci o comanda online sau sa vii in magazinele Auchan, aici ai certitudinea ca vei gasi intotdeauna ceea ce iti place.

Pentru petrecerile memorabile cu gasca, pentru mesele festive petrecute in familie, dar si pentru momentele in care vrei sa te relaxezi pe canapea, pe plaja sau pe terasa ai nevoie de bere la sticla.  Absolut savuroasa atunci cand este rece, berea are o multime de proprietati benefice pentru organism, daca este consumata cu moderatie. Faimoasa licoare combate anemia, e ideala pentru sanatatea rinichilor si pentru frumusetea pielii. In plus, o bere la sticla anima atmosfera la orice party!

Comanda bere la sticla de pe Auchan.ro sau vino in magazinele noastre pentru a-ti alege sortimentul preferat. Iti punem la dispozitie o diversitate de tipuri de bere la sticla, cum ar fi: bere rosie, bere bruna, bere blonda, bere neagra, bere aramie. De asemenea, daca esti un iubitor adevarat al acestei licori poti alege bere artizanala sau nefiltrata. Pentru bautorii light ai acestei bauturi oferim si bere la sticla fara alcool, dar si bere aromatizata. Printre brandurile internationale de bere la sticla mentionam Tuborg, Heineken, Stella Artois, Peroni dar si branduri romanesti precum Ciucas, Bergenbier si Ursus.

Poti alege diverse tipuri de bere si in functie de tara sa de proveninta, astfel putand sa optezi pentru bere din Romania, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Olanda, Polonia si multe altele. In plus, poti sa alegi un pachet de bere la sticla 5+1 gratis, daca vrei sa beneficiezi de un pret avantajos.

Comanda bere la sticla de pe site-ul nostru sau din hipermarketurile Auchan din tara si ia-ti portia binemeritata de relaxare si de distractie!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.