Filtre
 lei
 lei

Bere la sticla

Pachet bere blonda Heineken, 6 x 0.33L
Bere blonda Birra Moretti, 0.33L
Bere blonda Heineken 0.33L
Bere Ciucas la sticla, 0.33 L
Bere blonda Tuborg, 0.75L
Bere blonda Suceava Clasic, 0.5 l
Bere blonda Peroni sticla 0.33 L
Bere blonda Birra Moretti, 0.66L
Bere blonda Pilsner Urquell sticla 0.33 L
Bere blonda Carlsberg, 0.66L
Bere Corona Extra la sticla, 0.355l
Bere blonda Ursus sticla 0.33 L
Bere blonda Heineken, 0.66L
Bere Beck's blonda, sticla, 0.33L
Bere artizanala Hobgoblin sticla, 0.5 l
Bere blonda Grolsch sticla 0.45 L
Bere blonda Stella Artois, 0.33L
Bere blonda Peroni Nastro Azzurra, 0.66L
Bere blonda Leffe, la sticla, 0.33L
Bere bruna Silva, 0.33L
Pachet bere blonda Tuborg 7+1 x 0.33L
Bere Leffe bruna, sticla, 0.33L
Bere blonda Ursus, 0.75L
Bere blonda Azuga nepasteurizata sticla 0.5 L
Bere artizanala Hobgoblin Ipa, sticla, 0.5 l
Bere blonda Ciuc Premium, 0.66L
Bere blonda Neumarkt, 0.33L
Bere blonda Tuborg sticla 0.33L
Bere blonda Budweiser Budvar, 0.33 l
Bere blonda Timisoreana la sticla 0.33 L
Bere blonda Ciuc 0.33L
Bere blonda Ursus Retro, 0.33L
Bere blonda Staropramen, 0.75 l
Bere blonda Staropramen, sticla, 0.33L
Bere blonda Beck's, sticla 0.75L
Bere blonda Bergenbier, sticla, 0.33L
Bere blonda Neumarkt 0.66L
Bere blonda Asahi Super Dry 0.33L
Bere neagra Ursus, 0.33L
Bere bruna Staropramen, sticla, 0.33L
Bere blonda Zimbru sticla 0.5L
Bere blonda Golden Brau 0.33L
Bere blonda Albacher, 0.66L
Bere Dab Export blonda, sticla, 0.66L
Bere neagra Sapte Coline, 0.5 l

Pentru petrecerile memorabile cu gasca, pentru mesele festive petrecute in familie, dar si pentru momentele in care vrei sa te relaxezi pe canapea, pe plaja sau pe terasa ai nevoie de bere la sticla.

Absolut savuroasa atunci cand este rece, berea are o multime de proprietati benefice pentru organism, daca este consumata cu moderatie. Faimoasa licoare combate anemia, e ideala pentru sanatatea rinichilor si pentru frumusetea pielii. In plus, o bere la sticla anima atmosfera la orice party!

Comanda bere la sticla de pe Auchan.ro sau vino in magazinele noastre pentru a-ti alege sortimentul preferat. Iti punem la dispozitie o diversitate de tipuri de bere la sticla, cum ar fi: bere rosie, bere bruna, bere blonda, bere neagra, bere aramie. De asemenea, daca esti un iubitor adevarat al acestei licori poti alege bere artizanala sau nefiltrata. Pentru bautorii light ai acestei bauturi oferim si bere la sticla fara alcool, dar si bere aromatizata. Printre brandurile internationale de bere la sticla mentionam Tuborg, Heineken, Stella Artois, Peroni dar si branduri romanesti precum Ciucas, Bergenbier si Ursus.

Poti alege diverse tipuri de bere si in functie de tara sa de proveninta, astfel putand sa optezi pentru bere din Romania, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Olanda, Polonia si multe altele. In plus, poti sa alegi un pachet de bere la sticla 5+1 gratis, daca vrei sa beneficiezi de un pret avantajos.

Comanda bere la sticla de pe site-ul nostru sau din hipermarketurile Auchan din tara si ia-ti portia binemeritata de relaxare si de distractie!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.