Filtre
 lei
 lei

Cereale copii

Pernite Viva cu cacao 200 g
Pernite Viva cu capsuni 200 g
Snacks Olla alunite cu vanilie 200 g
Pernite Viva cu cacao 100 g
Cereale Viva Cocoa Balls 500 g
Snacks Viva strawberry rolls 100 g
Snacks Olla alunite cu cacao 200 g
Snacks Viva choco rolls 100 g
Cereale Viva cacao flakes 250 g
Cereale Viva cocoa balls 250g
Cereale Viva cacao flakes 500 g

Pentru ca stabilirea meniului zilnic pentru copii se poate dovedi a fi, uneori, o adevarata provocare pentru parinti, venim in sprijinul tau cu o sugestie pentru micul-dejun sau pentru gustarile dintre mese.

Delicioase si cu o textura crocanta, cerealele pot fi servite impreuna cu lapte - iata o idee de mic-dejun simplu si rapid, dar care ii va asigura copilului tau energia necesara pentru orele de activitate care il asteapta.

In plus, ii poti adauga in pachetelul de la scoala o punga de alunite Olla sau de pernite Viva, pe care le gasesti disponibile in doua variante de arome: capsune si cacao. Gama noastra de cereale pentru copii cuprinde o multime de variante de produse, astfel incat este imposibil sa nu gasesti ceva pe placul papilelor gustative ale celui mic.

Vizualizeaza gama online si vei descoperi de la cereale cu un gust deosebit, dar adaptate nevoilor persoanelor cu intoleranta la gluten, pana la cereale cu miere si arahide; de la cereale integrale cu merisoare, ananas, stafide, papaia si nuca de cocos, pana la fulgi crocanti de porumb cu invelis cu gust de ciocolata.

Astfel, tinem cont atat de diversitatea preferintelor culinare, cat si de diversitatea nevoilor alimentare ale copiilor, motiv pentru care am inclus in catalogul online Auchan o serie de produse potrivite pentru cei cu intoleranta la gluten.

Te asteptam cu lista de cumparaturi!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.