Filtre
 lei
 lei

Ciocolata pentru copii

Ciocolata Kinder 8 bucati, 100 g
Ou Kinder Surprise cu ciocolata 20g
Ou de ciocolata Kinder Surprise roz 20 g
Prajitura Magura cu lapte si cacao 35g
Ou de ciocolata cu surprize Kinder Joy 20g
Ciocolata Kinder Country, 4 tablete, 94 g
Prajitura Magura cu crema de cacao 35g
Ciocolata Kinder Country 24g
Ciocolata Kinder Cards, 128g
Prajitura Magura cu rom 35g
Prajitura Magura cu capsuni 35 g
Prajitura Magura cu alune 35g
Ciocolata Kinder Maxi, 126 g
Rulada Magura cu iaurt si zmeura, 35g
Rulada Magura cu ciocolata si vanilie, 35g
Ciocolata Kinder Country T9
Kinder Chocolate, 300g
Baton de ciocolata Kinder Maxi 21g
Ciocolata Primola Papi cu capsuni 27.5 g
Kinder Delice cu cacao, 156g
Felie de lapte Kinder Delice Cocos, 37g
Ciocolata Primola Papi cu banane, 27.5g
Prajitura Magura, cu cocos, 35g
romania

Cu un continut mai bogat in lapte si mai putin zahar, o ciocolata pentru copii e perfecta pentru momentul acela de "ceva dulce" atat de dorit de copii, care le va da energie si ii va face fericiti.

Exista atat de multe sortimente de ciocolata pentru copii, combinatii si forme care atrag imediat atentia copiilor. Chiar daca vorbim de Oua Kinder Surprise cu ciocolata, Barni cacao si crema de ciocolata, Rulada Magura cu branza si fructe de padure cu invelis de ciocolata sau Oua Kinder Joy, copiii se vor bucura de fiecare data.

In magazinele Auchan vei gasi o selectie variata de ciocolata pentru copii pentru toate dorintele si ocaziile. Pretul ciocolatei pentru copii poate varia, fiind accesibil oricarei familii, in functie de preferinte si de buget.

La Auchan vei gasi cu siguranta ceea ce iti doresti, existand o gama larga de produse cu ciocolata si forme spectaculoase intr-un ambalaj prietenos si atractiv. Comanda acum ciocolata pentru copii de pe Auchan.ro sau viziteaza-ne intr-unul din magazinele apropiate tie si descopera cele mai noi produse, cele mai bune oferte, alaturi de pachetele promotionale cu ciocolata.

In plus, nu uita ca livrarea este de fiecare data cat mai rapida, pentru a-ti multumi ca ne esti client si ca ai incredere in noi.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.