Filtre
 lei
 lei

Corpuri iluminat

Nicio gospodarie nu este completa fara cele mai eficiente corpuri iluminat. Cu ajutorul unor astfel de echipamente iti asiguri vizibilitatea in orice incapere, pe parcursul intregii zile. Chiar daca afara este noapte, cele mai bune obiecte de iluminat te vor ajuta sa iti desfasori activitatile preferate in cele mai bune conditii.

La Auchan am alcatuit o gama variata de corpuri de iluminat excelente pentru orice incapere. Daca nu iti place bezna din timpul noptii, cu siguranta ai nevoie de corpuri iluminat care sa te ajute sa te simti in siguranta.

Descopera in oferta noastra cele mai bune modele de lampa de veghe, la pret foarte avantajos. Iti oferim lampa de veghe cu LED si intrerupator, precum si lampa de veghe care poate fi folosita in camera copiilor. Cele mai bune corpuri de iluminat LED sunt cele care consuma putin si care pot fi conectate direct la priza.

Tot la noi gasesti si solutiile cele mai eficiente, daca ai nevoie de obiecte de iluminat care sa te ajute sa lucrezi usor. Iti oferim lampa de lucru portabila si lampa de lucru cu multiple surse de lumina. Acestea te ajuta sa iti asiguri o vizibilitate excelenta, indiferent de locul in care vrei sa iti desfasori activitatea.

Fireste, si daca lucrezi la birou avem solutiile potrivite pentru tine. Comanda acum lampa de birou cu acumulator sau lampa de birou cu fir de un metru. Oferta Auchan nu contine doar corpuri de iluminat pe baza de electricitate.

Iti oferim si solutii ecologice de lampa solara. Acestea se alimenteaza cu energie solara si asigura o functionare continua si pe timpul noptii. Comanda online cele mai bune corpuri iluminat de la Auchan.

Profita de livrare rapida si sigura direct la domiciliu! Te asteptam cu cele mai bune oferte!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.