Filtre
 lei
 lei

Detergent lichid

Clor parfumat Pouce, 2 l
5% BONUS PE CARD
valabilitate:
07.07 - 05.10
Solutie Vanish pentru indepartarea petelor 1L
Detergent lichid Ariel Baby 2.2 l, 40 spalari
Detergent lichid Persil Color Gel, 4 l
Clor parfumat Pouce, 1 l
5% BONUS PE CARD
valabilitate:
07.07 - 05.10
Detergent lichid Persil Power gel , 4 l
Inalbitor Ace regular 1 l
Detergent lichid pentru rufe negre Auchan, 25 spalari, 1.5 l
5% BONUS PE CARD
valabilitate:
07.07 - 05.10
Detergent lichid cu tripla actiune Sanytol, 1.65L
15% REDUCERE
valabilitate:
08.09 - 21.09
* Reducere valabila cu card MyCLUB Auchan
Detergent lichid Ariel Baby 1.1 l, 20 spalari
Inalbitor Ace color 1 l
Detergent lichid Auchan Fresh Spring, 2l
5% BONUS PE CARD
valabilitate:
07.07 - 05.10
Super inalbitor pentru rufe Dasil  80 g
Solutie Vanish pentru indepartarea petelor 2L
Clor cu parfum floral  Silvex 2L
Detergent lichid Auchan pentru rufe albe, 25 spalari, 1.5 l
5% BONUS PE CARD
valabilitate:
07.07 - 05.10
Detergent lichid Auchan Sensitive, 2 l, 37 de spalari
5% BONUS PE CARD
valabilitate:
07.07 - 05.10
Detergent lichid Auchan pentru textile bebe, 25 spalari, 1.5 l
5% BONUS PE CARD
valabilitate:
07.07 - 05.10

Iti punem zilnic la dispozitie o intreaga gama de produse din categoria “Detergent lichid”!

Vino chiar acum in cel mai apropiat magazin Auchan de casa ta, sau pune in cosul de cumparaturi online cele mai bune solutii pentru textilele din casa ta tale! Daca iti doresti tesaturi cu un miros placut, dar care sa si reziste pentru mai mult timp, detergentul lichid pe care il cauti se afla in aceasta pagina.

Ai parte de o lista cu produse exact asa cum ti-ai dorit: detergenti lichizi de cea mai buna calitate, de la cele mai mari nume in domeniu, ce ofera palete variate de arome si preturi pe masura asteptarilor! Fa-ti rapid lista de cumparaturi si fa-ne apoi o vizita pentru ca te asteptam cu mii de surprize!

Esti in cautarea unui detergent lichid ieftin si bun, pentru hainele celor dragi? Bine ai venit in cel mai potrivit loc pentru aceasta alegere! Gasesti aici preturi si reduceri pe care nu le poti ignora, la intreaga lista de detergenti lichizi de pe auchan.ro!

Vrei sa vezi ce produse avem pentru tine in aceasta categorie online a site-ului nostru? Nu pierde timpul cautand manual un anumit detergent lichid, pentru ca poti gasi brandul preferat intr-un mod mult mai simplu: filtrele de cautare. Selectezi un anumit criteriu de selectie pentru detergentul tau lichid, dai click si deja ai in fata cele mai relevante sugestii de produs.

Cat de simplu, nu-i asa? Evident, poti trece manual prin toate produsele din categoria “Detergent lichid”, pentru ca cine stie ce alte surprize mai poti descoperi.

Ai ajuns in aceasta pagina online de produse si vrei sa pui in cosul tau de cumparaturi cel mai bun detergent lichid pentru heinele intregii tale familii de acasa? Da-ne voie sa iti simplificam si mai mult decizia! Vrem sa iti oferim cele mai bune sugestii, astfel incat sa comanzi online dpar produse pe masura asteptarilor tale.

Pe auchan.ro gasesti detergent lichid de la Dero, Persil, Ariel, Omo, Savex sau Perwoll dar si o multime de alte produse ce le vor oferi rufelor tale o aroma placuta, dupa fiecare spalare.

Asadar, te asteptam sa-ti faci lista de cumparaturi!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.Afla detalii aici. x