Filtre
 lei
 lei

Detergent pudra

Detergent automat pudra Dero Ozon+ 2 kg
Detergent Dero automat 2 in 1 levantica 2 kg
Detergent manual Dero Ozon+, 1.8 Kg
Detergent pudra manual Auchan, 650 g
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
Detergent pudra Dero automat 2 in 1 cu parfum de Iris, 6 kg
15% REDUCERE
valabilitate: 22.06 - 05.07
* Reducere valabila cu card MyCLUB Auchan
Pudra pentru indepartare pete Auchan, 500 g
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
Detergent pudra automat Dero Ozon+ 4 kg
Detergent Dero automat  2 in 1 levantica 4 kg
Detergent Dero automat 2in1 Prospetime, 2 kg
Detergent pudra regular Persil, 4kg
Detergent pudra Sano Maxima mountain, 2 kg
Detergent pudra Dero automat 2 in 1 cu parfum de Levantica si iasomie, 6 kg
15% REDUCERE
valabilitate: 22.06 - 05.07
* Reducere valabila cu card MyCLUB Auchan
Detergent pudra manual Alley 400 g
Detergent pudra Savex 2 in 1 Fresh, 10Kg
Detergent automat Dero 2in1 levantica 8 kg
Detergent pudra Omo Ultimate Active Clean 2 kg
Detergent pudra Omo Ultimate Color 2 kg

Daca vrei sa cumperi cei mai bun detergent tip pudra, noi credem ca te afli in locul potrivit. Ofera-le hainelor celor dragi prospetimea cuvenita si alege din aceasta categorie online a site-ului cele mai bune solutii.

Este simplu sa comanzi online de pe site-ul auchan.ro, iar noi suntem oricand dispusi sa iti oferim asistenta de care ai nevoie. Cauta in lista cu produse si vezi ce reduceri iti oferim astazi! Ai parte de preturi foarte bune la detergentii pudra, astfel incat sa revii cu prima ocazie la magazinul online Auchan.

Gasesti aproape instant cele mai bune preturi pentru detergentii pudra din aceasta categorie si apoi comanzo acasa intregul cos de cumparaturi. Simplu, nu-i asa? Insa nu te grabi sa plasezi acum comanda, pentru ca mai avem o multime de surprize pe care vrem sa ti le impartasim. Asadar, continua sa citesti!

Ai ramas impresionata de o anumita aroma a unui detergent pudra, pe care l-ai cumparat in urma cu ceva timp? Vrei sa le oferi hainelor tale acelasi miros placut? Tot ce trebuie sa faci este sa scurtezi intreg procesul de cautare, utilizand filtrele de sortare din pagina online “Detergent pudra”.

Daca esti in cautarea unui anumit brand pentru detergenti pudra, recomandarea noastra graviteaza in jurul aceleiasi utilizari simple a filtrelor. Le gasesti in fiecare categorie de produse de pe auchan.ro si au menirea a a-ti simplica intreaga experienta de cumparare online.

Uita de cautari lungi in paginile de produs, atat timp cat poti utiliza aceasta solutie de cautare rapida pentru cumparaturile tale! Daca vrei sa te bucuri de cele mai bune rezultate, de fiecare data cand bagi in masina de spalat rufele celor dragi, mizeaza pe detergentii pudra din aceasta categorie online.

Te asteptam cu preturi pe masura calitatii oferite, indiferent de produsele cumparate. Noi iti recomandam ofertele noastre pentru: detergent manual si detergent automat, iar daca ar fi sa iti sugeram si o serie de branduri, iata care sunt optiunile noastre pentru detergenti pudra: Ariel, Vanish, Tide, Persil, Omo, Dero.

Te asteptam la cumparaturi pe Auchan.ro!

Cum se dozeaza detergentul pudra?

Detergentul pudra se dozeaza in functie de cantitatea de rufe spalate, duritatea apei si cat de murdare sunt rufele. Consultati intotdeauna instructiunile de pe ambalaj pentru o dozare corecta.

Unde se pune detergentul pudra in masina de spalat rufe?

Daca detergentul capsule se pune direct in cuva masinii de spalat, acesta nu este cazul si pentru detergentul pudra. In functie de programul de spalare selectat, el se pune in unul din cele doua compartimente pentru detergent - I sau A, pentru prespalare sau inmuiere, si II sau B pentru spalarea intensiva.

Exista si detergent pudra manual in oferta Auchan?

Auchan va ofera o gama diversificata de produse, ce include si detergent pudra manual, detergent pudra automat, pudra pentru indepartarea petelor.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.