Filtre
 lei
 lei

Dezinfectanti

Dezinfectant universal Igienol Blue 1L
Gel dezinfectant Sanytol pentru maini, 250 ml
Dezinfectant pentru haine Sanytol 1 L
15% BONUS PE CARD
valabilitate: 19.01 - 01.02
Dezinfectant Igienol cu mar verde 750 ml
Dezinfectant rezerva Igienol marin, 750 ml
Detergent dezinfectant Cillit Bang Zero calcar, 750 ml
Dezinfectant Sanytol pentru baie 500 ml
Pudra dezinfectanta Sanytol pentru indepartarea petelor, 450g
10% BONUS PE CARD
valabilitate: 19.01 - 01.02
Dezinfectant haine Sanytol, 500ml
Dezinfectant pentru masina de spalat Sanytol, 250ml
15% BONUS PE CARD
valabilitate: 19.01 - 01.02
Dezinfectant Igienol clear, 750 ml

Sanatatea ta si a familei tale trebuie sa fie mereu in prim plan. Pentru curatenia casei, ai nevoie de dezinfectanti pentru toate suprafetele, care sa inlature eficient virusurile, bacteriile si microbii. Pe langa dezinfectanti profesionali pentru suprafete, este necesar sa ai in casa si dezinfectanti de uz personal.

Tocmai din acest motiv, Auchan.ro iti pune la dispozitie o gama variata de produse cu ajutorul carora poti sa iti asiguri igiena la cele mai inalte standarde. Gasesti la noi produse de dezinfectat suprafetele precum dezinfectant Domestos, dezinfectant universal Igienol sau Sanytol multisuprafete.

Totodata, iti oferim servetele umede dezinfectante pentru suprafete si pentru maini, dar si gel dezinfectant pentru maini Sanytol.

Pe Auchan.ro gasesti dezinfectant pentru toaleta, solutie antibacteriana pentru podele, dar si solutie spray universala antibacteriana. De asemenea, ai sapun lichid dezinfectant si gel dezinfectant pentru maini.

Si hainele tale au nevoie de protectie. La Auchan gasesti dezinfectanti haine, precum Vanish pentru masina de spalat rufe sau pudra dezinfectanta pentru indepartarea petelor. Asadar, alege din oferta noastra de dezinfectanti suprafete, haine sau maini, si vei putea asigura curatenia si igiena casei, pentru ca tu si cei dragi sa fiti mereu in siguranta.

Toate produsele din gama de dezinfectanti oferite de Auchan.ro sunt fabricate de producatori de renume si vin cu garantia calitatii. De asemenea, poti comanda online produsele pe care le doresti. Trebuie doar sa le alegi, sa selectezi magazinul in care le vrei livrate, iar noi ne vom ocupa de restul procesului.

Ramai pe Auchan.ro pentru a descoperi cele mai noi oferte si cele mai convenabile promotii!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.