Produse

Produse parafarmaceutice si consumabile medicale pentru nevoi personale

Unele lucruri nu pot fi gasite decat in farmacii. Altele nu au nevoie de prescriptie si atunci pot fi cumparate si din magazine. Ele se numesc parafarmaceutice si se gasesc in magazinele Auchan sub forma de produse pentru corp, produse pentru fata si produse pentru par. Dintre ele, cele mai comune sunt dezinfectantul pentru maini si servetelele dezinfectante, sapunul lichid antibacterian, buretele de baie, betisoarele de urechi, dischetele si servetelele umede demachiante, cremele hidratante si creme tip balsam, uleiurile esentiale etc. In zona de protectie si viata sexuala gasesti prezervative, lubrifianti si teste de sarcina. Nu uita nici de produsele pentru igiena dentara.

Parafarmaceutice sunt si consumabilele medicale pentru ingrijirea ranilor - vata, apa oxigenata, comprese sterile, plasturi, rivanol, fasa tifon, masti de protectie de uz medical, manusi de unica folosinta, albastru de metilen etc. Alte parafarmaceutice sunt tabletele efervescente cu vitamine si/sau minerale, ceaiuri din plante pentru diferite afectiuni, suplimente alimentare, pudra proteica, siropuri din plante, tincturi etc.

Parafarmacie si produse de curatare sigure pentru tine si familia ta

Dintr-o zona apropiata parafarmaciei vin si dezinfectantii, sub diverse forme - alcool sanitar, solutii antibacteriene de curatat baia si bucataria, dezinfectant universal pentru suprafete si dezinfectant pentru haine, dezinfectant pentru masina de spalat, capsule pentru masina de spalat vase, uleiuri odorizante, dezodorizant spray. Produsele vin de la branduri cunoscute pentru eficienta si siguranta si sunt la preturi accesibile pentru toti clientii nostri.

Alege sa fii pregatit pentru orice situatie cu produsele de frumusete si ingrijire personala si cele pentru casa si curatenie de la Auchan.