Filtre
 lei
 lei

Lichior

Lichior de cafea si ciocolata alba Sheridan's 1L
Irish Cream Bailey`s 0.7 l
Lichior-crema de ciocolata Angelli 0.5 l
Aperitiv Angelli Cherry 1 l
Lichior-crema de tiramisu Angelli 0.5 l
Visinata Vox Maris 0.7 l
Crema de whisky Zarea Royal, 0.5L
Lichior Garrone Limoncello 0.7 l
Lichior cu cafea Sheridan`s 0.5 l
Lichior de fructe Jagd Trost Herbal, 0.7 l
Lichior de fructe Nobela amaretto 0.7 l
Lichior Disaronno Originale, 0.7 l
Aperitiv Angelli cu afine 1 l
Lichior Garrone Orangello 0.7L, 30% alcool
Lichior Zarea Royal Cream cu ciocolata, 0.5L
Lichior cu aroma de menta Vox Maris 0.5 l
Irish Cream Carolans 0.7L
Lichior Casa D'Emilia Limoncello 0.7L
Lichior Zarea Cherry, 1L
Lichior-crema de cacao Vox Maris 0.5 l
15% BONUS PE CARD
valabilitate: 22.06 - 05.07
Lichior Mozart cu ciocolata 0.5 l
Lichior de portocale Remy Cointreau 0.7 l
Aperitiv Angelli Fragola 1 l
Lichior de afine Baltagul, alcool 24%, 0.5L
Afinata Vox Maris 0.7 l
Lichior cu gust de visine Vox Maris 0.5 l
Lichior Cherry Rose Mary 1L
Aperitiv Angelli Cherry 0.2 l
Lichior cu pepene galben BV Land, 0.7 l
Crema de lichior Baker's Field 0.7 l
Lichior crema de cafea BV Land, 0.7 l
Lichior Montenegro, alc. 23%, 0.7L
Lichior de visine Baltagul, alcool 18%, 0.5L
Lichior cu gust de caise Vox Maris 0.5 l
Lichior de afine Baltagul, alcool 24%, 0.2L
Lichior de visine Baltagul, alcool 18%, 0.2L
Afinata Bran 0.7 l
Visinata Bran 0.7 l

Auchan.ro iti pune la dispozitie cele mai interesante sortimente de lichior. Fii liber sa alegi gustul preferat, apoi comanda-l online, alaturi de alte produse din oferta magazinului nostru.

In aceasta pagina gasesti rapid cele mai populare branduri ale acestor produse, asadar, vezi ce optiuni ai, atunci cand vrei sa comanzi online lichior ieftin de la Auchan: lichior de cafea, lichior de ciocolata, crema de lichior, dar si o multime de alte sortimente, pentru o paleta intreaga de gusturi - asa suna oferta noastra pentru tine!

Chiar daca este o bautura compatibila evenimentelor festive pe care le celebrezi alaturi de cei dragi, lichiorul poate fi savurat in orice moment al timpului tau liber. Are un gust unic si o textura cremoasa, in timp ce taria unei astfel de bauturi poate varia destul de mult. Daca vrei sa cumperi un lichior mai slab cu o anumita intensitate a tariei, citeste cu atentie instructiunilor pe care ti le oferim in dreptul fiecarui produs din aceasta categorie.

Atunci cand iti doresti ca site-ul sa iti ofere cele mai relevante recomandari, compatibile cu nevoile pe care le ai, este mai simplu sa cauti lichior si crema de lichior prin filtrele de sortare rapida. Astfel, timpul tau petrecut online se reduce in favoarea ta, iar experienta de utilizare placuta te va determina sa revii cu incredere in magazinul nostru online. Filtrele de cautare iti permit sa ai in fata cele mai potrivit lichior pentru tine, in functie de pret, brand si alte criterii pe care le poti vedea in aceasta pagina. Te asteptam cu lichior branduri renumite Angelli, Sheridan's sau Bailey's.

Comanda online sau pentru orice alta informatie, cere-ne oricand sfatul!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.