Filtre
 lei
 lei

Palinca / Tuica

Tuica de prune Vlad Tepes, 45% alcool, 700ml
romania
Rachiu de pere Prodvinalco, 0.7 l
Bautura spirtoasa Aciu Palinca de Zalau 0.70 l
Horinca de Maramures din prune 0.5 l
Rachiu de pere cu para Prodvinalco 0.7 l
Palinca de Maramures din prune 0.5 l
Horinca de Maramures din prune 0.7 l
Palinca de Maramures din mere 0.5 l
Palinca de mere Chechis 0.5 l
Horinca de prune Chechis 0.2L
Rachiu Perun de gutui 0.5 l

Vrei sa servesti inainte de masa o palinca sau o tuica, numai bune de inchinat cu cei dragi?

Vino la Auchan pentru a cumpara cele mai bune sortimente din aceasta gama, insotite de preturi asa cum doar la noi te astepti mereu sa gasesti. Vezi aici intreaga lista cu produse din categoria “Palinca / Tuica” pe care le poti cumpara chiar astazi de la cel mai apropiat magazin Auchan. Sau pe care le poti comanda chiar si online, in cel mai simplu mod posibil. 

Cum gasesti cele mai potrivite sortimente de alcool pentru ocazia speciala pe care o organizezi acasa? Afla din randurile de mai jos: Daca pe lista de cumparaturi pe care ai facut-o astazi se afla si palinca sau tuica, afli rapid daca noi avem acele marci de care tu esti interesat. Cum? Mai simplu decat ai crede, prin sistemul de filtre pentru cautare rapida, dezvoltat pentru cei care nu vor sa piarda foarte mult timp cautand anumite produse. Gasesti instant produsul tau preferat, pentru a putea trece rapid si la alte cumparaturi. Cauta in pagina in functie de Brand, Tip, Continut de alcool, Producator sau Pret. Descoperi astfel cele mai bune oferte pe care ti le putem pregati.

Avem pentru tine cea mai variata oferta: tuica de prune, rachiu, palinca de Maramures din mere, horinca de prune, palinca de pere, tuica de Transilvania, dar si alte sortimente potrivite pentru a fi cinstite pe post de digestiv.

Daca nu ai mai comandat online pana acum de pe site-ul nostru si vrei sa afli mai multe detalii despre pasii premergatori unei astfel de achizitii, contacteaza-ne la numarul de telefon 021-9141!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.