Filtre
 lei
 lei

Paturi si pleduri

 

Păturile sunt alegerea ideala pentru a te bucura de confort la tine acasa si nu numai. Extrem de versatile, ele se pot transforma in cuverturi pentru pat, culcus pentru animalele de companie sau suport pentru spate. Insa cea mai importanta trasatura a lor e ca iti vor tine de cald in serile petrecute pe canapea sau atunci cand dormi. Mai mult de-atat, o patura poate deveni cuvertura atunci cand acoperi patul sau canapeaua cu ea și poate fi chiar mai confortabila decat o cuvertura din bumbac.

Poti opta pentru pături roz, gri sau albastre, in functie de decorul camerei si de preferinte. O patura pufoasa iti poate salva canapeaua si de micile accidentele, ca de exemplu, petele provocate de animalele de companie, de mancare sau bautura.

Păturile nu sunt utile numai acasa, ci si in vacanta sau in zilele petrecute in aer liber. Le poti folosi pentru a dormi comod in masina sau pentru a organiza un picnic in parc. Opteaza pentru modele confortabile, ca sa te bucuri de fiecare moment petrecut sub cerul liber.

Foloseste-le in zilele reci de iarna pentru a te incalzi sau a te cuibari comod pe canapea la un film. Uneori, poate fi mai simplu sa te incalzesti cu un pled decat sa porti multe straturi de haine incomode. Alege ce pături se potrivesc casei tale si preferintelor tale dintr-o gama variata de produse pe Auchan.ro.

Comanda direct de pe site sau descarca aplicatia Auchan din AppStore sau Google Play si te bucuri de oferte zilnice la zeci de produse si preturi avantajoase. In plus, ai livrare rapida in cel mai apropiat magazin Auchan sau direct la usa ta, in functie de cum iti este mai comod.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.