Filtre
 lei
 lei

Produse pentru bucatarie

Degresant pentru bucatarie Cif, 500 ml
Solutie pentru aragaz Sano forte plus 750 ml
Sare regeneranta de inalta puritate pentru masina de spalat vase Auchan, 4x1kg
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12

Atunci cand facem curatenie, trebuie sa ne inarmam cu cele mai bune produse curatenie bucatarie care sa ne faca viata mai usoara.

Daca vrem sa curatam bine chiuveta sau aragazul, alegerea unor produse de bucatarie care isi fac treaba impecabil poate sa fie esentiala. Realitatea este ca bucataria poate sa fie una dintre cele mai dificile camere de curatat asa cum trebuie pentru ca este locul in care gatim si drept urmare se depune cel mai usor grasimea, chiar si in cele mai neasteptate locuri. Tocmai de aceea, daca ne vom cumpara produsele curatenie bucatarie necesare, vom putea sa ne intoarcem rapid la ceea ce ne face placere.

Produsele pentru bucatarie trebuie sa isi faca treaba rapid si eficient, iar cele din gama Auchan sunt ceea ce iti trebuie pentru ca bucataria ta sa ramana imaculata si cu un aer de prospetime care te va incanta. Blatul de bucatarie este unul dintre cele mai utilizate locuri din casa, fiind astfel mereu predispus la a se murdari prin pete de grasime, resturi de mancare sau urme de la diferite bauturi.

O solutie poate fi degresantul lichid care va indeparta rapid grasimea printr-o singura aplicare si va lasa in urma sa o suprafata stralucitoare, cu un parfum placut.

Un alt produs de bucatarie recomandat este praful de curatat care iti va aduce aduce stralucirea mult dorita si va elimina petele de grasime, dar si calcarul sau sapunul, inalbind suprafetele. Grasimea si resturile de mancare pot ajunge fara probleme si pe jos sau pe peretii de langa aragaz iar aici produsul de bucatarie care te va salva este detergentul pentru gresie si faianta. Acesta va reda stralucirea suprafetelor rapid si va avea un efect de lunga durata.

Alege produsele curatenie bucatarie din gama Auchan de care ai nevoie. Comanda online rapid si in siguranta!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.