Filtre
 lei
 lei

Puzzle

Puzzle Trefl, 20 piese, diverse modele
Puzzle Trefl, 1000 piese, diverse modele
Puzzle Trefl, 30 piese, diverse modele
Puzzle Trefl, 100 piese, diverse modele
Puzzle D-Toys Romania - 240 de poze
Puzzle Trefl, 60 piese, diverse modele
Puzzle Trefl, 160 piese, diverse modele
Puzzle 500 D-Toys - Imagini Romania
Creionul fermecat D-Toys + Puzzle 24 piese
Puzzle Montessori cu elefanti One Two Fun
Joc Nu te supara, frate! - Noriel
Super Puzzle D-Toys 160 de piese - Basme
Puzzle D-Toys - Magia cailor
Puzzle 1000 D-Toys - Imagini Bucovina
Puzzle peisaj 1000 piese One Two Fun
Puzzle 3D Castelul Bran - Noriel
Puzzle Baby Insects -23 piese, D-Toys
Puzzle 1000 Kurti Andrea Owl Tales
Puzzle Noriel - 500 de piese
Joc de colorat, Cesti de ceai
Super Puzzle D-Toys - Basme
Puzzle, bufnite 240 piese, Deico Games
Puzzle 1000 Konstantin Makovsky
Puzzle, 60 Animale de circ, Deico Games
Puzzle 1000 D-Toys - Postere de colectie
Puzzle Egiptul Antic, 1000 piese
Puzzle Louvre & Cinque Terre, 1000 piese
Puzzle Arta simbolismul, 1000 piese
Puzzle, Bufnite 1000 piese, Deico Games
Puzzle Pasare Romania Neimblanzita, 240 piese

Puzzle-urile sunt unele dintre cele mai distractive activitati pentru oameni de toate varstele si pot deveni cadourile ideale pentru ocazii speciale. Rezolvarea unui puzzle este un mod minunat de a-ti petrece timpul. Si aici nu ne referim doar la copii de toate varstele, ci si la adulti!

Vestea buna este ca, in toate magazinele Auchan, te poti bucura de o gama variata de puzzle-uri si poti opta atat pentru un puzzle copii, cat si pentru un puzzle adulti. 

Daca vrei sa alegi un puzzle pentru cei mici, poti cumpara unul de 20 de piese sau un puzzle 3D, foarte inventiv si distractiv. Cei mici vor fi cu siguranta incantati de puzzle-urile inspirate din basme, povesti, desene animate sau figurine.

Un puzzle de 200 de piese va fi o alegere inspirata pentru copiii peste 4 ani. Daca varsta copiilor depaseste 10 ani, atunci poti alege un puzzle de 500 de piese din magazinele noastre, cu atat mai mult cu atat ai o multitudine de produse din care poti alege.

Selectia noastra de puzzle-uri iti pune la dispozitie chiar si puzzle-uri de 1000 de piese, care nu reprezinta o provocare numai pentru copii, ci si pentru adulti. Puzzle-uri cu diverse panorame si imagini artistice sunt preferatele tuturor si va fi o adevarata placere sa-ti achizitionezi si tu unul. Poti cumpara chiar si un puzzle de 3000 de piese, pentru o si mai frumoasa si indelungata experienta. Esti la cateva click-uri distanta de a face o achizitie reusita si a-ti cumpara un puzzle la pret convenabil din intreaga varietate de posibilitati din magazinele noastre Auchan.

Nu numai ca va fi o activitate distractiva pentru tine sau pentru cei mici, insa va vor si stimula imaginatia si creativitatea, fiind in acelasi timp si o modalitate frumoasa de a petrece timp de calitate cu familia sau prietenii.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.