Filtre
 lei
 lei

Rozatoare

Produse recomandate din categoria Rozatoare

Asternut igienic din hartie Cunipic, 10L
Fan Tetrapet cu plante, 400g
Hrana Padovan Grandmix petru iepuri, 850 g
Fan Padovan pentru rozatoare, 20l
Hrana Padovan Grandmix pentru hamster, 1 kg
Hrana Lolo de baza pentru iepuri 500g
Mix de fructe Padovan pentru rozatoare, 250 g
Adapator Trixie Drinki 450 ml
Hrana Lolo pentru chinchilla 450g
Hrana Vogel uscata pentru cobai, 1 Kg
Castron Trixie pentru hamster 200 ml
Casuta Trixie din plastic 23 x 15 x 26 cm

Rozatoarele sunt printre cele mai populare animale de companie pe care le poti avea. Calme, prietenoase si foarte simpatice, ele sunt si usor de ingrijit. Indiferent de ce animalut de companie din categoria rozatoarelor preferi, la Auchan gasesti hrana rozatoare si accesorii, pentru ca prietenul tau necuvantator sa aiba o viata linistita si distractiva.

La fel ca in cazul oricaror alte vietati, si pentru rozatoare hrana joaca un rol esential. Indiferent de ce tipuri de rozatoare alegi pe post de animal de companie, trebuie sa le asiguri tot necesarul nutritiv in fiecare zi.

La Auchan gasesti cele mai bune sortimente de hrana pentru rozatoare mici si rozatoare mari, la pret excelent. Daca ai un iepure, alege din oferta noastra hrana uscata pentru iepuri. Bogata in proteine vegetale, substante minerale si vitamine, mancarea creata special pentru iepuri ii va asigura animalutului tau tot necesarul nutritiv pentru sanatate si energie la cote maxime.

Si daca ai un porcusor de Guineea sau o chinchilla, tot la Auchan gasesti hrana uscata rozatoare la preturi bune, in cantitati mari. Alege sa cumperi rezerve care sa-ti ajunga mai mult timp, in asa fel incat sa nu stai cu grija ca animalutul tau de companie va ramane fara mancare.

In plus, pentru o digestie optima si tocirea dentitiei, alege fanul pentru rozatoare, pe baza de plante uscate. Selecteaza din magazinele noastre si cele mai bune accesorii pentru rozatoare. Pentru a-i asigura animalului tau de companie cele mai bune si igienice conditii, iti punem la dispozitie la Auchan cusca pentru hamster, asternut igienic din hartie sau castron pentru rozatoare.

Toate produsele sunt disponibile atat in magazinele noastre, dar pot fi comandate si online. Comanda acum direct de pe site sau din aplicatie cele mai bune produse pentru rozatoare de la Auchan. Alege livrare la domiciliu sau in magazin.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.