Filtre
 lei
 lei

Solutii pentru baie

Solutie de curatare pentru baie Cif, 500 ml
Odorizant pentru toaleta Sano BONBLUE 5in1
Granule pentru desfundat tevi Peak 80 g
Solutie de curatare baie Nufar 500ml
Granule forte desfundat tevi Peak 80 g
Solutie curatare baie Sano JET, 750 ml
Cuburi odorizante Peak Mega Pack 4 x 50 g
Odorizant toaleta Duck Fresh Discs Lime, 36ml
Gel WC Auchan cu aplicator, lavanda 75 ml
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
Gel pentru wc Avias cu pin, 750 ml
 Rezerva odorizant Glade Bali, 10 ml
Odorizant toaleta Bref DeLuxe Magnolia, 3x50g
Solutie spray Ajax WC Power, 500ml
Gel igienizant toaleta Bref Lemonita, 700 ml
Aparat Glade lacramioare, 150 g
Odorizant wc Bref pro nature mint, 50 g

Atunci cand facem curatenie generala, printre primele lucruri la care trebuie sa fim atenti este gasirea unor produse curatenie baie cat mai bune pentru a ne face treaba in cel mai eficient mod cu putinta.

Baia trebuie sa fie mereu primitoare, stralucitoare si igienizata, iar solutiile de curatat alese vor face diferenta in acest sens. O analiza atenta inainte de cumparaturi este necesara.

Pentru o baie asa cum iti doresti, cumpara produse curatenie baie care iti vor face si tie viata mai usoara, dar vor contribui si la o incapere imaculata. Daca esti in cautarea unor solutii pentru baie la preturi avantajoase, care iti vor fi un ajutor de nadejde in misiunea ta de a da un refresh odata cu o curatanie generala, atunci gama variata de la Auchan este ceea ce iti trebuie.

Auchan iti ofera cele mai cunoscute branduri la nivel global atunci cand vine vorba de solutii pentru baie precum Domestos, Cif, Sano, Bref. De asemenea, pentru curatenia si igiena toaletei, alege detergent pentru WC. Prin formulele sale speciale, dezinfectantii omoara microbii si indeparteaza murdaria si calcarul chiar si in cele mai dificile locuri. Curatenia va fi una de durata: dezinfectantul de WC creeaza un scut protectiv care va ramane pe vasul de toaleta.

Treceti pe lista produse curateie baie atunci cand te pregatesti pentru curatenia generala. Alege-le pe cele mai potrivite pentru tine din gama Auchan pentru o baie curata, stralucitoare si igienizata.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.