Filtre
 lei
 lei

Whisky / Vodca

Whisky Ballantine's Blended Scotch, 1L
Whisky J&B Rare, 40% alcool, 1L
Vodka Kuznetzoff 40% alcool 1L
Premium Vodka Original Stalinskaya, 1L
Whiskey Jack Daniel's 0.7 l
Scotch Whisky Ballantine's Finest, 0.7L
Vodca Absolut 40% ALC, 1L
Scotch Whisky Pipers Clan, 0.7 l
Irish Whisky Jameson 1 l
Whiskey Jack Daniel's 1 l
Scotch whisky Long John 0.7 l
Irish Whisky Jameson, 700 ml
Vodka Finlandia 40% ALC, 1 l
Vodca Absolut 40% ALC, 0.7 l
Vodka Stalinskaya Original, 0.5L
Vodka premium Tazovsky 1 l
Whisky J&B Rare, 40% alcool, 0.7L
 Whisky Johnnie Walker Red, 40% alcool, 1L
Vodka premium Tazovsky 0.7 l
London Dry Gin Beefeater 0.7 l
Vodka Stalinskaya 1.75L
Whiskey single malt Glenfiddich 12 ani 0.7L
Vodka Stalinskaya, 0.7L
Scotch Whisky Glen Stone 40% alcool, 0.7L
Bautura spirtoasa Prodvinalco V33, 1L
Rare Whisky J&B 0.05 l
Scotch whiskey Grant's 0.7L
Vodka Smirnoff ICE RED, 0.275 l
Bautura spirtoasa alba V33, 0.5 l
Famous Grouse Whisky 40% 0.7L
Vodca Scandic 0.5 l
Scotch Whisky Ballantine's Finest 0.05 l
Scotch Whisky Single Malt Glen Turner 0.7 l
Vodca Absolut 0.05 l
Blended Scotch Whisky Chivas Regal 700 ml
Vodca Absolut 1.75 l
Vodca Kreskova, 0.5 L
Irish whisky Jameson, 50 ml

Calitatea bauturii pe care o consumi este foarte importanta. Indiferent ca alegi sa consumi whisky sau vodca acasa sau la o petrecere, este necesar ca bautura sa fie una autentica si produsa din ingrediente alese cu grija.

Pe Auchan.ro poti descoperi o multime de sortimente de whisky bun, la preturi excelente.

Colaboram doar cu producatori recunoscuti pentru calitatea bauturilor de tip whiskey pe care le ofera. Pe site-ul nostru gasesti cele mai bune oferte la whisky J&B, whisky Ballentines, whisky Jameson sau whisky Jack Daniel's. Totodata, daca vrei sa gasesti whiskey la pret bun, trebuie sa urmaresti cu mare atentie promotiile si ofertele pe care ti le facem in mod constant.

Poti cumpara de la Auchan si pachet whisky cu pahare cadou, prin care poti sa iti completezi barul.

De asemenea, iti oferim vodca la pret bun. Gasesti pe Auchan.ro o multime de variante de vodka Absolut, vodka Stalinskaya, vodka Finlandia sau vodka Kuznetzoff. Gasesti vodka la 500 ml, vodka la 750 ml si vodka la 1 litru.

Pe langa variantele clasice de bauturi fine, Auchan.ro iti ofera si sortimente iesite din comun. Vei putea sa iti impresionezi oaspetii oferindu-le whisky cu miere, whiskey Balvenie Doublewood invechit 12 ani sau vodca Absolut Raspberri. Acum este mai usor ca oricand sa intri rapid in posesia produselor preferate, fara a trebui sa le cauti prin magazin.

Pe site-ul nostru ai posibilitatea sa iti comanzi cumparaturile de care ai nevoie. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi produsele, sa le adaugi in cos si sa selectezi magazinul Auchan in care le vrei livrate. De restul, ne ocupam noi in cel mai scurt timp.

Ramai pe Auchan.ro pentru a fi primul care descopera cele mai tari oferte si cele mai convenabile promotii la o gama extrem de variata de produse!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.