Produse

Tchibo – Gustul traditiei si inovatiei in fiecare ceasca

Tchibo este un brand german cu o istorie bogata in productia si comercializarea cafelei de calitate superioara. Fondat in 1948 de Max Herz si Carl Tchilling, Tchibo a reusit sa revolutioneze industria cafelei prin ideea de a vinde cafea prajita prin posta. Astazi, Tchibo este unul dintre cei mai mari producatori de cafea din lume, cu o prezenta puternica pe piata romaneasca.

Tchibo pune mare accent pe sustenabilitatea si calitatea cafelei pe care o produce, de aceea selecteaza cele mai bune boabe, iar procesul de productie este controlat de expertii in domeniu. Brandul se mandreste cu faptul ca are o relatie puternica si de lunga durata cu furnizorii sai, pentru a asigura cele mai inalte standarde de calitate.

Povestea pasiunii pentru cafeaua Tchibo

De-a lungul istoriei sale, Tchibo a ramas fidel valorilor sale traditionale, dar a reusit sa se adapteze si sa se reinventeze pentru a ramane relevant pe piata. In 1955, Tchibo a deschis primul sau magazin in Hamburg, oferind clientilor posibilitatea de a gusta cafeaua inainte de cumparare, iar in 1973 a decis sa-si extinda portofoliul de produse, ajungand sa vanda si produse non-food. Astazi, Tchibo are peste 1.050 de magazine proprii in care se comercializeaza produse din cafea si non-food. Pe piata locala, Tchibo s-a lansat in anul 2001 si a devenit rapid unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de cafea din Romania.

Incanta-ti simturile cu cafeaua Tchibo: Descopera varietatea de arome si texturi perfecte

Produsele Tchibo sunt variate si adaptate nevoilor consumatorilor de astazi. Brandul ofera cafea boabe, cafea macinata, cafea capsule, cafea solubila, cafea instant si cafea prajita si macinata. Indiferent de preferintele tale, Tchibo are o varietate de cafea perfecta pentru tine.

  1. Cafeaua macinata Tchibo Exclusive este o cafea cu o aroma intensa si o aciditate delicata. Este obtinuta din boabe de cafea Arabica de cea mai buna calitate si este perfecta pentru cei care apreciaza un gust echilibrat si rafinat.
  2. Cafeaua macinata si prajita Tchibo Family este o cafea cu o aroma bogata si o textura cremoasa. Aceasta este obtinuta din boabe de cafea Arabica si Robusta si este perfecta pentru o dimineata plina de energie sau pentru o pauza bine meritata in timpul zilei.
  3. Cafeaua boabe Tchibo Barista este o cafea premium, perfecta pentru iubitorii de espresso. Aceasta este obtinuta din boabe de cafea Arabica si Robusta si are un gust puternic, cu note de ciocolata si caramel.
  4. Cafeaua capsule Cafissimo Espresso este perfecta pentru cei care isi doresc o cafea espresso de calitate superioara intr-un timp scurt. Acestea sunt compatibile cu aparatele de cafea Tchibo Cafissimo si au un gust intens si cremos, perfect pentru diminetile aglomerate.
  5. Cafeaua Arabica Cafissimo Tchibo este obtinuta din cele mai bune boabe de cafea Arabica si are un gust delicat si fin, cu note de fructe si ciocolata. Aceste capsule sunt ideale pentru o experienta a cafelei gourmet la tine acasa.
  6. Cafeaua robusta Cafissimo India este obtinuta din boabe de cafea Robusta din India si are un gust puternic si intens, cu note de ciocolata neagra si piper negru. Aceste capsule sunt perfecte pentru iubitorii de cafea tare si aromata.

In concluzie, Tchibo este un brand care imbina traditia cu inovatia si se concentreaza pe producerea si comercializarea cafelei de cea mai buna calitate. Indiferent de preferintele tale, Tchibo are o varietate de produse pentru a-ti oferi o experienta unei cafele perfecte in fiecare ceasca.