Toneli - Maestru in productia de oua de calitate

Povestea Toneli: De la o ferma mica la un brand recunoscut la nivel national

In 1967, in Dragodana, judetul Dambovita, a inceput povestea fermelor Toneli. Acestea acopereau o suprafata totala de peste 800.000 mp si numarau 395.000 de gaini ouatoare. In 1999, familia Toneli a preluat afacerea si a continuat sa o dezvolte, ducand-o la un nou nivel in 2020, odata cu aparitia fermei dedicate pentru oua special create pentru copii si primele ferme bio din Romania.

Astazi, Toneli este un brand recunoscut la nivel national, cu o viziune clara si o misiune de a fi un adevarat maestru al oualor. In sprijinul acestei misiuni se afla peste 400 de angajati implicati in toate etapele managementului si productiei oualor.

Produsele Toneli: O varietate de oua de calitate

Toneli pune calitatea inainte de toate, asa ca fiecare ou este produs cu responsabilitate si pasiune. Controlul 100% al fluxului operational de la puii de o zi pana la prezenta pe raft garanteaza ca fiecare ou este de cea mai buna calitate si ca are o trasabilitate completa. In plus, toate fermele Toneli functioneaza cu respectarea stricta a programului de biosecuritate, conform ordinului 21/2018, pentru a garanta siguranta si calitatea oului.

Ouale Toneli vin acum intr-o multitudine de varietati, de la ouale de gaina Toneli, in dimensiunile M, L si XL, pana la ouale functionale, care contin nutrienti adaugati in mod natural, cum ar fi Omega-3, vitamine sau minerale. In plus, Toneli produce si oua albe de crescatorie libera, ou lichid, ou pudra si chiar fertilizator organic.

Specificul brandului: Un model de afacere inovator

Toneli este un producator inovator si creator de tendinte in productia de oua. Pe langa varietatea de produse oferite, Toneli se diferentiaza si prin distributia sa nationala, prezenta pe toate canalele comerciale: comert modern, comert traditional, Horeca, industrie, export si online. Astfel, consumatorii pot gasi ouale Toneli in orice locatie si la orice moment. In plus, Toneli pune un accent deosebit pe comunicare, avand un site web si o prezenta activa pe social media, precum si reviste B2B si B2C. Toneli organizeaza si evenimente pentru a-si promova produsele si a-si intalni partenerii si clientii.

In final, Toneli este un brand dedicat calitatii, sigurantei si inovatiei in productia de oua. Fiecare ou este produs cu pasiune si responsabilitate, iar distributia sa nationala il face accesibil consumatorilor din intreaga tara. Toneli este o alegere sigura si delicioasa pentru orice consumator care isi doreste oua de calitate superioara.