Gama de paste Premium Trafilata al Bronzo de la Baneasa este expresia perfecta a echilibrului dintre traditie si calitate.
Secretul gustului inconfundabil sta in utilizarea matritelor din bronz, care ofera pastelor o textura poroasa si usor aspra, esentiala pentru a retine sosurile si a absorbi aromele acestora, transformand fiecare preparat intr-o experienta culinara premium.
Realizate din grau dur de cea mai buna calitate, pastele Trafilata al Bronzo se remarca printr-o consistenta ferma si un gust bogat, pastrandu-si forma perfecta si textura al dente dupa fierbere.
Timp de fierbere: 8 minute
Tip de grau: Dur
Forma de Paste: Tortiglioni
Nr. Oua: Fara ouDetalii de utilizareA se pastra in spatii uscate, curate si bine aerisite, ferite de razele solare, la temperatura de maxim 25 grade Celsius. Pentru fiecare 100g de paste se pune 1 litru de apa. Cand apa fierbe, se adauga 7g de sare pentru fiecare litru de apa si apoi se adauga pastele. Fierbeti conform timpului indicat si amstecati din cand in cand. Scurgeti apa si pregatiti pastele dupa reteta dorita.