Untul cel laptos de la Laptaria cu caimac este facut din smantana din lapte proaspat, cu un procent de 80% grasime. Laptele dulce si bun care ii da aroma i-a dat si numele.
Untul cel laptos de la Laptaria cu caimac este numai bun de intins dimineata pe o felie de de paine proaspata, intr-un croissant sau pe o portie simpla de paste. Poti face chiar si prajituri si creme gustoase.
Se recomanda sa il scoti din frigider cu 10 minute inainte de masa astfel incat sa ii dai timp sa se acomodeze si sa-si adune toata aroma.
(Temperatura de consum: 12°C-15°C).
Despre Laptaria cu caimac
Laptaria cu caimac are in portofoliu lactate de specialitate 100% romanesti, naturale, integrale, create cu pasiune si responsabilitate, din lapte de la vacile din ferma proprie.
Astazi, Laptaria cu caimac are aproximativ 2500 de animale, din care 1000 de vaci de muls. Vacutele lor sunt de rasa pura, cu pedigree (Holstein Friesian) si sunt crescute libere la ferma, in adaposturi semideschise, unde sunt hranite din culturi proprii.
Fabrica lor este construita chiar langa ferma, astfel incat laptele ajunge imediat pe linia de productie, intregul proces (muls si imbuteliat) are loc in doar 24 de ore.
Avand toate acestea, plus mijloacele necesare si dorinta de a produce lactate de calitate, Laptaria cu caimac inseamna produse romanesti proaspete, naturale, sigure, nutritive si fara adaosuri inutile.