Produse

Untdelemn de la Bunica: Traditie culinara romaneasca si gust autentic

Untdelemn de la Bunica este mai mult decat un simplu ulei de floarea soarelui. Este o marca cu personalitate, care reprezinta traditia culinara romaneasca si gustul autentic al retetelor transmise de la bunici la nepoti. Infiintata in 1999, marca “Untdelemn de la Bunica” a devenit un simbol al calitatii si al gustului autentic, respectand intotdeauna cele mai inalte standarde de productie si siguranta alimentara.

Povestea Untdelemn de la Bunica: De la productia de margarina la brandul de renume

Totul a inceput cu productia de margarina la Craiova. Dar cantitatea de ulei rafinat realizata era mult mai mare decat cea necesara pentru productia de margarina. Si asa s-a nascut ideea uleiului imbuteliat.
Brand-ul a urmat la scurt timp dupa acel moment, fiind ingredientul principal fara de care niciun produs nu poate avea viata. “Untdelemn de la Bunica” s-a nascut: o marca plina de personalitate, care iesea din tipare, avand un nume sincer, care transmitea, de la bun inceput, ce vei gasi in interiorul ambalajului: un ingredient cum numai bunica stie sa faca, cum numai in camara ei mai putem descoperi: “uleiul bun, fin, care nu taie maioneza, care da gust bun salatei”.

Produsele Untdelemn de la Bunica: O gama variata pentru toate nevoile culinare

  1. Ulei de floarea soarelui Bunica 1 l *
    Acesta este untdelemnul original de la Bunica, care este perfect pentru gatit si salate. Este un ulei pur de floarea-soarelui, rafinat la cele mai inalte standarde de calitate pentru a-i pastra gustul autentic si a-i asigura o textura fina. Datorita faptului ca este rafinat, poate fi folosit pentru a gati la temperaturi ridicate si este ideal pentru prajit, copt sau gatitul la gratar.
  2. Ulei de floarea soarelui rafinat cu vitamina D Bunatati de la Bunica 1.8 l
    Acesta este un ulei special creat pentru a fi utilizat in retete care necesita mai putina grasime. In plus fata de gustul sau fin si textura sa delicata, acest ulei contine si vitamina D, ceea ce il face ideal pentru a fi folosit in retetele de salate sau ca dressing. De asemenea, poate fi folosit si pentru a gati la temperaturi mai mici, cum ar fi prajirea usoara sau coacerea.
  3. Ulei de floarea soarelui rafinat cu vitamin D Bunica 3 l
    Acest ulei are aceleasi calitati ca si uleiul de floarea soarelui rafinat cu vitamina D Bunatati de la Bunica, dar vine intr-un ambalaj mai mare de 3 litri, fiind ideal pentru gospodariile mai mari sau pentru persoanele care gatesc frecvent. Acest ulei este perfect pentru gatitul la temperaturi scazute sau medii, precum si pentru prajirea usoara sau coacerea. In plus, vitamina D pe care o contine ajuta la mentinerea sanatatii oaselor si a dentitiei.

Toate aceste produse sunt realizate cu cele mai inalte standarde de calitate, asigurandu-se ca fiecare sticluta de Untdelemn de la Bunica este la fel de buna ca si prima. Cu gustul sau autentic si textura sa fina, Untdelemnul de la Bunica este un ingredient esential in orice bucatarie, reprezentand o alegere sigura si delicioasa pentru orice reteta.