In stoc
Modalitati livrare
Afișăm imagini ale produselor cu titlu de prezentare și ne străduim să furnizăm informații corecte și complete, dar vă recomandăm să verificați întotdeauna ambalajul produsului deoarece producătorul poate modifica ambalajul fără notificare prealabilă. Prin urmare, nu ne putem asuma responsabilitatea pentru eventuale diferențe (cum ar fi culoarea, forma sau aspectul) dintre imaginea afișată și produsul livrat.
Produse similare
Calitatea Cabernetului in Oltenia este deja de notorietate, iar cel de la Segarcea nu face exceptie. Daca era nevoie de vreo confirmare aceasta a fost adusa de medalia de aur obtinuta in 2010 la Séléctions Mondiales du Vin, din Quebec, Canada. Vinul grupeaza un spectru extrem de larg de arome, datorita macerarii indelungate, de aproape opt saptamani, si a maturarii de 8 – 18 luni in butoaie de stejar. Același proces de vinificare contribuie in mod esential la extragerea de taninuri si la obtinerea unei culori profunde. Aromele variaza de la gemuri, la fructe proaspete si vanilie, dimensiunea olfactiva fiind confirmata gustativ. Taninurile bine integrate sunt completate de un postgust lung si amplu.
Strugurii, culesi mecanizat, au fost zdrobiti si apoi tinuti la macerare – fermentare in vinificatoare cu piston timp de opt saptamani. Macerarea– fermentarea in cisternele cu piston contribuie in mod esential la extragerea de taninuri, antociani si la obtinerea unei culori profunde. Vinul s-a maturat in butoaie de stejar francez si american, de prima si a doua trecere, pe o perioada variabila, intre 8 si 18 luni, in functie de tipul butoiului.
16ºC - 18ºC. Este necesara deschiderea sticlei cu o jumatate de ora inainte de servire si ca vinul sa fie decantat. Eventualele depuneri certifica numarul minim de interventii care se fac asupra vinului.
In stoc