In stoc
Modalitati livrare
Afișăm imagini ale produselor cu titlu de prezentare și ne străduim să furnizăm informații corecte și complete, dar vă recomandăm să verificați întotdeauna ambalajul produsului deoarece producătorul poate modifica ambalajul fără notificare prealabilă. Prin urmare, nu ne putem asuma responsabilitatea pentru eventuale diferențe (cum ar fi culoarea, forma sau aspectul) dintre imaginea afișată și produsul livrat.
Produse similare
Cel mai fragil si dificil soi de struguri din care se naste vinul rosu, Pinot Noir-ul isi gaseste cu usurinta in pamantul din Segarcea resursele pentru a crea un vin puternic si expresiv, fara a-si compromite finetea caracteristica. Imbogatit de maturarea de 6-8 luni in butoaie de stejar francez de prima si a doua generatie, are – atat olfactiv, cat si gustativ – doar nuante fine de lemn si vanilie. Nasul este dominat de fructe – cirese, pomegranate – cu accente condimentate. Gustativ, este excelent echilibrat intre notele de fruct si cele de lemn dulce, cu taninuri rotunde, perfect integrate.
Strugurii, culesi mecanizat, au fost zdrobiti si tinuti la macerare – fermentare, in vinificatoare cu piston, timp de zece zile. Coborarea alternativa a pistoanelor in vinificator este un procedeu traditional care permite o extragere mai mare de culoare si taninuri. Pentru maturare au ales butoaie de stejar francez, noi si de a doua trecere, pentru o perioada de 6 – 8 luni.
16ºC - 18ºC. Este necesara deschiderea sticlei cu o jumatate de ora inainte de servire si ca vinul sa fie decantat. Eventualele depuneri certifica numarul minim de interventii care se fac asupra vinului.
In stoc