Finlandia este produsa cu apa rece si clara din morena glaciara preistorica, soare, ce zaboveste pe cer timp de 72 de zile si orz din Suomi, crescut acolo unde alt orz nu poate creste. In peisajul rece din nordul tarii oamenii locului produc cu dedicare o bautura ce are nevoie de peste 200 de etape de distilare ce se intind pe 50 de ore.
Dupa distilare, alcoolul pur, tare, este linistit de apa rece din izvorul glaciar Rajamaki pentru a oferi lumii vodca ce poarta numele Finlandia.
ASPECT: Rubiniu deschis.
MIROS: Arome fructate, dominate de note de afine, zmeura si coacaze rosii, invaluite subtil de accente dulci si usor florale. Intensitatea olfactiva este echilibrata, evocand prospetimea fructelor de padure din regiunile nordice.
GUST: Fina si catifelata, cu o dulceata delicata si fructata, in care tonurile de zmeura si afine se impletesc armonios cu alcoolul rafinat si crocant.
FINISH: Final usor, fructat si racoritor, cu tuse de fructe de padure proaspete.