Produse

ZAREA - Traditie, pasiune si inovatie in lumea bauturilor alcoolice

Infiintata in 1912 de Wilhelm Mott, ZAREA a devenit de-a lungul decadelor un nume sinonim cu traditia si calitatea in lumea vinurilor spumante si a bauturilor alcoolice. De la o mica fabricuta de vinuri spumante in Bucuresti, ZAREA a crescut si s-a dezvoltat, fiind acum unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata romaneasca de vinuri spumante si bauturi alcoolice.

Produsele ZAREA: Calitate si savoare pentru toate gusturile

Vin spumant roze demidulce ZAREA Lambrusco: Un simbol al elegantei si rafinamentului, acest vin spumant roze demidulce cucereste prin aroma sa seducatoare fructata si notele delicate dulci. O alegere perfecta pentru momente speciale, ZAREA Lambrusco este un vin vibrant si plin de viata, ce ofera o experienta senzoriala de neuitat.

Coniac ZAREA 5 stele: Maiestrie si arta intr-o sticla, acest coniac de 5 stele este rezultatul unui proces de maturare indelungat in butoaie de stejar. Aromele complexe si bogate de vin invechit, nuci si stafide, combinate cu un gust profund si catifelat, transforma acest coniac intr-o bautura de lux, perfecta pentru a celebra o ocazie deosebita sau pentru a incheia o seara intr-un mod sofisticat.

Vin spumant dulce ZAREA Crystal Collection: Un vin spumant dulce ce incanta simturile, ZAREA Crystal Collection isi dezvaluie farmecul in buchetul sau captivant, dominat de arome fructate si exotice. Cu o efervescenta fina si o dulceata echilibrata, acest vin spumant promite o experienta delicioasa, ideala pentru a insoti deserturile sau pentru a sarbatori alaturi de cei dragi.

Brandy ZAREA 5 Stele: O bautura ce poarta traditia si priceperea ZAREA in arta distilarii, acest brandy de 5 stele impresioneaza prin gustul sau plin si echilibrat, cu note de vin invechit, nuca si stafide. Maturat cu grija in butoaie de stejar, brandy-ul ZAREA 5* este o selectie de exceptie pentru cei care apreciaza calitatea si savoarea intr-o bautura nobila. Ideal pentru a incheia o masa festiva sau pentru a fi savurat in compania prietenilor, acest brandy dezvaluie rafinamentul si maestria ce stau in spatele numelui ZAREA.

Lichior ZAREA Cherry: Un lichior delicios si indraznet, ZAREA Cherry seduce prin aroma sa intensa de cirese coapte. Cu o textura catifelata si un gust placut dulce-acrisor, acest lichior este perfect pentru a insoti deserturile, pentru a fi savurat simplu sau pentru a da o nota de savoare cocktailurilor preferate. O alegere sofisticata pentru cei care iubesc gustul de cirese si aventura intr-un pahar.

Bautura spirtoasa ZAREA 7 Stele: Incoronand peste un secol de traditie si pasiune, bautura spirtoasa ZAREA 7 Stele reprezinta apogeul calitatii si rafinamentului in lumea bauturilor alcoolice. Aromele puternice si complexe, rezultate dintr-un proces de maturare indelungat in butoaie de stejar, se imbina cu un gust bogat si catifelat, dezvaluind o bautura de exceptie, perfecta pentru a sarbatori momentele importante din viata. ZAREA 7 Stele este un simbol al maestriei si traditiei, ce reflecta spiritul si istoria brandului ZAREA.

Cu o istorie de peste un secol si un portofoliu variat de produse, ZAREA continua sa cucereasca inimile si gusturile consumatorilor prin autenticitate, calitate si inovatie. Fiecare produs poarta amprenta traditiei, experientei si pasiunii care au facut din ZAREA un nume emblematic in lumea bauturilor alcoolice.