Produse

Paine crocanta - sortimente nutritive si satioase pentru diete

Toti ne amintim cu drag de gustul de paine crocanta, cu miere sau gem, alaturi de un ceai cald in diminetile de scoala. Alege sa te bucuri de mic dejunuri asa cum le pregatea bunica si selecteaza din sortimentele de paine, variantele de paine Wasa, Finn Crisp, sau alte tipuri de paine crocanta care iti fac diminetile de vis. Acestea pot fi acompaniate de dulceata preferata, miere de albine, sau creme de branza.

Alege din gama de paine Auchan, variantele dedicate dietei tale! Pentru ca organismul tau sa functioneze la capacitate maxima, creste aportul nutritiv prin consumul de paine cu maia, cu faina neagra si mixuri de seminte hranitoare. Pentru pauzele de masa, prepara gustari usoare si energizante cu paine crocanta Wasa, paine fara gluten, paine ambalata dietetica, paine secara sau cu cereale.

Paine subtire crocanta – alternative hranitoare de paine pentru mic dejun si gustari

Sa excluzi painea din dieta zilnica nu este o solutie tocmai benefica. Experiementeaza variante dietetice cu painea subtire crocanta, precum Finn Crisp Original, paine WASA integrala, sau painea cu ierburi si cereale de la Danvita. Acestea pot fi consumate ca atare, drept gustare intre mese sau oricand ai chef de rontait ceva in loc de fast-food. Desigur, pentru zilele cu musafiri sau picnicuri la iarba verde, oferta magazinului iti recomanda gama de chifle si baghete pentru hamburgeri, burgeri, hot-dogs, bruschete si altele.

Alege sa iti schimbi regimul alimentar, inlocuieste painea prajita cu variantele crocante Finn Crisp sau paine Wasa de la Auchan si simte diferenta!