Inalbitor si Solutii pentru pete

71 Produse
Filtre
Brand
Marca Proprie
Tip Produs
Interval preț

Solutii anticalcar pentru indeprtarea depunerilor acumulate pe masina de spalat sau chiuveta

Masina de spalat face parte din acea categorie indispensabila de electrocasnice mari ce nu lipseste din locuintele oamenilor. Asa cum investesti in produse pentru casa si curatenie, pentru a sterge praful de pe mobilier, la fel este necesar sa cumperi produse ce vor curata masina de spalat, baia si bucataria. In componentele din interiorul masinii se acumuleaza calcar ce dauneaza pieselor, precum si creeaza un miros neplacut. De asemenea, la noi gasesti si produse ce indeparteaza calcarul din baie sau bucatarie, unde se acumuleaza murdarie ce ar putea produce mirosuri neplacute in intreaga casa.

Anticalcar Sano, tablete Calgon si solutie Heitmann pentru prelungirea vietii masinii de spalat

Fie ca alegi tablete anticalcar Calgon, solutie anticalcar Sano sau Heitmann, este important sa cureti masina de spalat de calcar. Daca o folosesti de doua ori pe saptamana, este recomandat sa o cureti de calcar o data pe luna, pentru a evita aparitia mirosurilor neplacute, precum si a microbilor ce se acumuleaza in interiorul masinii. In plus, este necesar sa cureti chiuveta din bucatarie si baie, toaleta si cada, unde se acumuleaza alte bacterii periculoase pentru sanatatea ta.

Pentru a utiliza corect si eficient solutiile anticalcar, poti citi instructiunile de folosire de pe ambalaj. De obicei, solutia se pune in compartimentul pentru detergenti si se activeaza masina fara haine pentru un ciclu de spalare. Solutiile de curatare in baie sau bucatarie se adauga direct sau se pulverzeaza pe suprafata pe care doresti sa o cureti.

Incearca cele mai bune solutii anticalcar din gama Auchan pentru a te bucura de suprafete curate si stralucitoare. Curatenia poate fi o corvoada, in special atunci cand este necesar sa freci suprafetele sau sa le stergi de mai multe ori pentru a indeparta petele nedorite. In special calcarul poate cauza astfel de probleme, fiind una dintre cele mai greu de curatat substante.

Din fericire, exista numeroase solutii anticalcar care distrug petele incapatanate de calcar si fac curatenia mult mai usoara. O solutie anticalcar poate fi utila nu numai la curatenie, ci si pentru a intretine si curata masina de spalat.

Depunerile de calcar pot afecta masina de spalat si pot duce chiar la defectiuni, ceea ce inseamna mai multi bani cheltuiti pentru intretinerea acesteia. De asemenea, calcarul poate afecta hainele. Acestea se vor deteriora mult mai repede, atunci cand calcarul este prezent in masina de spalat. Opteaza pentru o solutie de curatat calcarul pentru masina de spalat, fie sub forma lichida, de capsule sau de pudra.

Pentru suprafetele precum robinetii, chiuveta, sticla de la dus sau cada, foloseste o solutie anticalcar profesionala pentru a indeparta petele inestetice si depunerile de calcar. Incearca o solutie anticalcar Sano, daca iti doresti o curatare profi. Daca nu cureti suprafete sensibile si iti doresti un produs clasic, testeaza Nufar detartrant clasic. In cazul in care cauti un produs multifunctional, incearca Sano anticalcar universal 4 in 1.

Urmeaza intotdeauna instructiunile de pe produsul de curatare pe care il alegi, pentru a nu il folosi pe suprafete pe care le-ar putea strica. Pentru a comanda online toate solutiile anticalcar de care ai nevoie, intra pe Auchan.ro sau descarca aplicatia Auchan pentru iOS si Android. Ai oferte zilnice la zeci de produse si livrare rapida direct la usa ta.

Spor la cumpaturi!