Opteaza pentru pungi alimentare si pastreaza mancarea proaspata oricand ai nevoie. Sunt foarte utile atat pentru cei care gatesc des, cat si pentru cei care prefera mancarea comandata sau alimentele gata de consum.

O rola de pungi alimentare iti este de folos pentru a pastra zeci sau chiar sute de portii de alimente in mod corespunzator. De ce ai nevoie de pungi alimentare? Atunci cand depozitezi mancarea la frigider, este important sa fie cat mai bine ferita de contactul cu celelalte produse sau cu aerul din frigider. Astfel, ea nu va prinde nici miros si nici mucegai, se va pastra buna de consum pentru mai mult timp si nici nu risca sa-si schimbe gustul.

De asemenea, poti folosi pungile de alimente, cum ar fi cele pentru sandwichuri, pentru a pregati pachete pentru scoala, birou, excursii sau vacanta. Impacheteaza sandwichuri, briose, prajituri, gustari, saratele sau orice alt tip de mancare fara sosuri si bucura-te de acelasi gust proaspat o perioada indelungata.

Daca deseori congelezi mancarea, atunci pungile pentru congelare sunt o alegere buna pentru a portiona alimentele. Spre exemplu, atunci cand bagi la congelator cantitati mari de carne, in loc sa o congelezi pe toata deodata, portioneaz-o inainte si pune fiecare bucata intr-o punga. Astfel, cand vei avea nevoie, vei putea decongela exact cantitatea necesara.

Comanda online de pe Auchan.ro pungi alimentare, pentru ca tu si cei dragi sa va bucurati de cea mai proaspata mancare acasa sau la pachet. Ai livrare rapida in cel mai apropiat magazin Auchan sau direct la tine acasa. In plus, ai oferte zilnice la zeci de produse si preturi avantajoase.

Profita de promotiile Auchan si cumpara produsele tale favorite! Te asteptam la cumparaturi.