Produse

Radio portabil - acces la informatie si divertisment atunci cand ai nevoie

Desi imaginea este considerata cea mai importanta in procesul de transmitere al informatiei, radioul continua sa ramana in picioare si sa faca parte din viata multor oameni din diferite colturi ale lumii. In prezent, radioul reprezinta categoria electrocasnicelor hi-tech si multimedia, devenind mult mai accesibil decat in trecut, datorita progreselor tehnologice din ultima perioada. Astfel, la Auchan gasesti radio portabil, cu ceas digital, CD player sau alarma, potrivit pentru oricine doreste sa se informeze zilnic.

Fie ca esti la bucatarie, gatind cina preferata sau faci curatenie in gradina, un aparat de radio portabil va fi util oriunde, pentru a te informa sau pentru o sursa de divertisment. In oferta noastra gasesti radiouri portabile cu diverse functionalitatii si preturi, existand mai scumpe si mai ieftine, in functie de caracteristicile fiecarui device. Acestea se alimenteaza cu baterii, fiind concepute pentru zonele unde nu vei avea acces la curent electric.

Radio cu ceas, alarma si USB - practic in foarte multe situatii

De ce ai avea nevoie de un radio, cand sunt diferite casti, boxe wireless, modulatoare FM, televizoare si accesorii? Toate acestea ar fi inutile fara baterie sau acces la internet. De asemenea, radioul modern este un avantajat datorita multiplelor caracteristici pe care le are: calitatea sunetului foarte buna, iesire pentru casti, alarma, intrare auxiliara pentru USB sau alimentare pentru baterii. In magazinele noastre gasesti modelele care asigura cel mai bun raport pret-calitate de la brandurile de renume precum Akai, Sony sau Qilive, care ofera device-uri pe măsura asteptarilor cumparatorilor, cu o garantie de pana la 24 de luni.