Gamingul este o solutie excelenta de relaxare pe care o poti practica atat singur, cat si cu prietenii. Stim cat de mult conteaza sa fii cel mai bun, daca esti competitiv, iar pentru a castiga ai nevoie de accesorii de top, la un pret avantajos.

La Auchan gasesti console gaming de cea mai buna calitate, de la producatori renumiti din domeniu. Daca esti un gamer care foloseste PC-ul si nu esti un fan al consolelor, ai nevoie de accesorii de gaming care sa-ti asigure indemanare si agilitate.

Iti oferim tastatura gaming performanta, cu functie de mod joc si taste semi-mecanice. O tastatura gaming de calitate iti garanteaza eficienta in comenzi si posibilitatea de a te misca rapid, indiferent de jocurile pe care le preferi. Fireste, din categoria celor mai importante produse gaming nu au cum sa lipseasca controllerele.

Iar in gama variata de periferice gaming pe care ti-o oferim, nu puteam sa nu includem si solutii de gamepad dintre cele mai performante. Cumpara din magazinele noastre gamepad cu fir, compatibil cu PC-ul tau, dar si cu diverse modele de console. Iti oferim modele performante de gamepad PC, cu butoane programabile, varietate mare de jocuri si din materiale care iti asigura dexteritate si confort.

Investeste in cele mai bune console gaming si bucura-te de performante si sesiuni la capatul carora sa iesi mereu invingator. Daca vrei sa vezi mai de aproape console gaming si alte accesorii de gaming disponibile la Auchan, te asteptam sa ne faci o vizita.

In plus, daca ai intrebari sau nelamuriri, te vom ajuta si indruma cu cea mai mare placere. Daca stii deja ce produse iti doresti, le poti comanda online, iar noi ti le livram direct la domiciliu in cel mai scurt timp. Nu uita ca la Auchan ai mereu preturi avantajoase si oferte imbatabile!