Laptaria cu caimac – Lactate de specialitate 100% romanesti

Laptaria cu caimac este un brand de lactate 100% romanesc, natural si integral ,adaptat cerintelor si posibilitatilor consumatorilor. Brandul Laptaria cu caimac este implicat in intregul proces de fabricare a produselor lactate: de la detinerea propriilor ferme si hranirea animalelor din propriile culturi, la capacitatea de producere de produse lactate de inalta calitate, sigure si hranitoare, fara aditivi inutili. La fel de delicioase ca produsele de tara sau de la piata, dar sigure cum numai o fabrica performanta le poate oferi. Animalele Laptaria cu caimac sunt ingrijite corespunzator, iar crezul brandului este ca viata este mai linistita cand faci fapte bune si bei o cana de lapte fierbinte.

Povestea Laptaria cu caimac – Traditie din 1994

Laptaria cu caimac este o societate integrata, ceea ce le ofera posibilitatea sa controleze si sa garanteze pentru tot ceea ce tine de fabricarea lactatelor, de la cerealele si fanul cu care hranesc vacile pana la produsul final. Laptaria cu caimac a pornit la drum in 1994, cand a infiintat compania romaneasca AGROSERV MARIUTA. Astazi, Laptaria cu caimac este un brand recunoscut la nivel national, ce comercializeaza produse lactate de cea mai buna calitate in toata tara.

Valorile Laptaria cu caimac: Corectitudine, Pasiune, Viziune

Din calitatea laptelui se vede nutritia vacii. Mancarea cu care sunt acestea hranite se reflecta in sanatatea si bunastarea laptelui, iar Laptaria cu caimac alege o modalitate curata, cinstita si 100% transparenta de a produce laptele. Laptaria cu caimac militeaza pentru promovarea lactatelor cu adevarat de specialitate, facute sa incante simturile cu responsabilitate si mestesug. Laptele de vaca este un aliment nemaipomenit, cu substante nutritive importante pentru buna sanatate a corpului uman si foarte gustos, iar Laptaria cu caimac promoveaza laptele cu gustul autentic de tara, dar realizat la cele mai inalte standarde.

Produsele Laptaria cu caimac

 1. Lapte de vaca 100% natural Laptaria cu caimac
  Laptele de vaca de la Laptaria cu caimac este 100% natural, cu o grasime variabila intre 3.8% si 4.1%. Laptele de vaca Laptaria cu caimac ajunge de la vaca in sticla de sticla in numai cateva ore, fara contact cu aerul sau cu omul deoarece fabrica de lapte este construita exact langa ferma. Savureaza laptele de vaca natural simplu sau cu cereale la micul dejun sau integreaza-l ca ingredient in retetele tale preferate.
 2. Iaurt natural 5% grasime Laptaria cu caimac
  Iaurtul natural Laptaria cu caimac este realizat din laptele bun de la vaca si putina smantana. Acesta contine doar lapte, smantana si culturi lactice, fara lapte praf, fara aditivi sau conservanti si fara proteine adaugate. Acesta vine intr-un borcan de sticla de 300 g, cu un ambalaj foarte simpatic.
 3. Sana 3% Laptaria cu caimac
  Descopera o sana cremoasa si fina, numai buna pentru o gustare sanatoasa. Nu uita sa agiti recipientul inainte de a consuma continutul, pentru ca acesta sa se omogenizeze si sa fie gata de consumat. Fiind un produs natural, s-ar putea ca zerul sa se separe.
 4. Smantana Laptaria cu caimac
  Samantana Laptaria cu caimac este un produs 100% natural, extras din lapte de vaca proaspat si nu contine aditivi sau stabilizatori, fiind pasteurizata la o temperatura joasa. O poti consuma alaturi de o gustare dulce sau sarata, sau o poti folosi ca ingredient in preparatele tale gatite.

Laptaria cu caimac este un brand ce promoveaza produsele lactate naturale 100% realizate dupa metode traditionale, dar in conditii moderne, de cea mai buna calitate. Alege produsele Laptaria cu caimac si bucura-te de gustul autentic romanesc al laptelui de tara.