Produse

Nestle – O poveste despre inovatie si sustenabilitate

Cu o istorie de peste 150 de ani, Nestle este o marca renumita in intreaga lume pentru inovatia si sustenabilitatea pe care o aduce in domeniul alimentar. Fondata in 1866 de Henri Nestlé, compania a inceput prin dezvoltarea unui produs alimentar inovator pentru sugari. In prezent, Nestle ofera o varietate larga de produse, de la lapte praf si cereale, pana la ciocolata si produse pentru bebelusi, fiind prezenta in vietile a miliarde de oameni din intreaga lume.

Povestea Nestle: Descoperirea formulei inovatoare de lapte praf

Istoria Nestle incepe in 1866, cand Henri Nestlé a fondat Compania de Lapte Condensat Anglo-Elvetiana. Dupa dezvoltarea unui produs alimentar inovator pentru sugari in 1867, in anul 1905 compania fondata de el a fuzionat cu compania anglo-elvetiana, pentru a forma ceea ce este acum cunoscut sub numele de Grupul Nestlé. De-a lungul anilor, Nestle si-a extins domeniile de activitate, fiind implicata in toate aspectele productiei alimentare, de la agricultura si cresterea animalelor, pana la productia propriu-zisa si livrarea produselor in casele consumatorilor. In prezent, Nestle are un impact semnificativ asupra persoanelor si familiilor, comunitatilor si mediului inconjurator, angajandu-se in 42 de initiative publice.

Produsele Nestle

 1. Baton de cereale pentru micul dejun Nesquick Nestle
  Acest baton de cereale este perfect pentru micul dejun sau gustarea de la mijlocul zilei. Gustul delicios de ciocolata Nesquik se imbina perfect cu textura crocanta a cerealelor.
  Oferind o sursa de energie si nutritie, batonul de cereale Nesquick este alegerea ideala pentru cei care doresc sa inceapa ziua cu o gustare sanatoasa si delicioasa.

 2. Ciocolata de menaj neagra Nestle Dessert Noir
  Pentru iubitorii de ciocolata, Nestle a creat un produs special: ciocolata de menaj neagra Nestle Dessert Noir. Aceasta ciocolata este perfecta pentru gatit si prepararea deserturilor, avand un gust bogat si intens. Cu o textura fina si o aroma puternica, ciocolata de menaj Nestle Dessert Noir este ingredientul perfect pentru a adauga o nota delicioasa si rafinata in preparatele culinare.

 3. Cereale Chocapic Nestle
  Daca esti in cautarea unor cereale delicioase si sanatoase, Nestle a creat produsul perfect pentru tine: cerealele Chocapic.
  Acestea sunt bogate in nutrienti si sunt perfecte pentru a fi consumate in fiecare dimineata, oferindu-ti energia si nutrientii necesari pentru a-ti incepe ziua intr-un mod sanatos si gustos. Cerealele Chocapic au o textura crocanta si sunt acoperite cu o delicioasa glazura de ciocolata, oferindu-ti o experienta unica si satisfacatoare.

 4. Lapte praf Nestle NAN Optipro
  Pentru parintii care cauta o alternativa la laptele matern, Nestle a dezvoltat laptele praf NAN Optipro. Acesta este special formulat pentru a oferi sugarilor si copiilor mici toti nutrientii de care au nevoie pentru a creste sanatosi si puternici. Formula NAN Optipro este dezvoltata cu grija,tinand cont de cele mai noi cercetari stiintifice si nevoile nutritionale ale sugarilor si copiilor mici. Aceasta este o alegere excelenta pentru parintii care doresc sa ofere copiilor lor o alternativa sanatoasa si hranitoare.

Nestle este o marca cu o istorie bogata si un impact semnificativ in vietile oamenilor si a comunitatilor in care activeaza. De la produsele pentru bebelusi si pana la cele pentru adulti, Nestle este mereu preocupat sa ofere produse de inalta calitate, sanatoase si hranitoare, care sa satisfaca gusturile si nevoile tuturor consumatorilor. In plus, Nestle este angajata in protejarea mediului inconjurator si in dezvoltarea unor practici sustenabile, pentru a contribui la crearea unui viitor mai bun pentru toti.