Produse

Ti-a placut de la inceput ideea de a avea un papagal vorbitor sau un canar dragalas? Te-ai decis deja asupra speciei preferate si incepi sa cauti in stanga si in dreapta produsele cele mai potrivite? Scapi de temeri, daca stii unde sa cauti!

Pasarile au nevoie de atentie speciala, iar gama variata de accesorii pasari, propusa de Auchan, te ajuta sa le oferi tot ce au nevoie. Ingrijirea inaripatelor poate fi o activitate placuta, care in timp se transforma intr-un hobby. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, fa alegerile corecte de la inceput.

Mergi la fix cu recomandarile Auchan si ai parte de preturi avantajoase la produse utile, pentru ca pasarile sa fie ingrijite corespunzator.

Incearca nisipul igienic pentru pasari Padovan, un asternut igienic parfumat, care poate fi utilizat atat ca asternut, cat si drept hrana, pentru o buna digestie. Fortifica organismul inaripatelor cu suplimente nutritive pentru pasari, cu rol in starile de anorexie, convalescenta, apatie si stres.

Suplimentul intareste rezistenta organismului si poate fi folosit la prevenirea bolilor infectioase sau parazitare.

Achizitioneaza noile colivii pentru pasari Tetrapet sau adauga in cos cuibul de pasari, confectionat din bambus, cu forma ovala si orificiul de iesire rotund. Colivia este fabricata din metal si plastic, are forma rotunda si include hranitoare si bat. In categoria de articole si accesorii pasari, poti cumpara hranitori pentru pasari, din plastic colorat cu agatator, cadite pentru intrebuintari diverse (inclusiv pe post de jucarie) si chiar si adapatori pentru pasari. Protejeaza sanatatea inaripatelor cu sugestiile disponibile in sectiunea speciala de pe Auchan.ro.

Viziteaza magazinele noastre si convinge-te de preturi convenabile la cele mai indispensabile produse de intretinere. Afla despre noile promotii pe Auchan.ro.

Comanda rapid si sigur, cu un singur click, iar noi iti livram la usa in cel mai scurt timp.