Produse

Ti-ai cumparat un acvariu decorativ pentru pestisorii tai? Cauti solutii de ingrijire a broscutelor testoase? Pentru ambele situatii, Auchan vine cu noi oferte si propuneri pentru toate buzunarele! Verifica zilnic si fii la curent cu cele mai utile accesorii pentru pesti si testoase. Urmeaza sugestiile online pe Auchan.ro sau vino in magazinele noastre pentru mai multe detalii.

In oferta disponibila, Auchan iti recomanda: aspiratoare si solutii pentru acvariu, burete pentru filtre, pietre decorative pentru acvarii, boluri pentru broaste testoase, hranitoare sau pompe de aer pentru acvariu. Aspiratorul cu pompa pentru acvariu asigura un mediu optim pentru pesti, prin curatarea depunerilor din substratul acvariului.

Selectia pentru pietre acvariu iti propune noi produse interesante precum: pietricele decor pentru acvariu sau piatra de aer acvariu, cu rol esential in oxigenarea eficienta a apei.

Elimina impuritatile din filtre cu rezerva de burete pentru filtrele de acvariu Prodac. Adauga in cosul tau de cumparaturi solutia pentru apa din acvariu, ideala pentru boli parazitare.

Pompa de aer pentru acvariu sau hranitorul automat pentru pesti sunt elementele indispensabile unei bune functionari a acvariului tau. Pompa de aer pentru acvariu Prodac este cel mai bun compresor de aer pentru acvarii de apa dulce si apa de mare.

Alege un bol de plastic pentru broaste testoase, confectionat din material rezistent si in culori diverse, perfect pentru primii ani din viata broscutei tale testoase. Bolul nu ocupa mult spatiu, avand dimensiunile ideale, este recomandat si pentru puii de broscute testoase.

Lasa-te inspirat de sugestiile oferite de Auchan. Asigura-i testoasei si pestisorului tau o viata buna cu gama completa de produse si accesorii pentru pesti si broaste testoase.

Vremea ploioasa sau programul plin de la birou nu iti lasa timp pentru cumparaturi? Poti opta pentru comenzi online, din confortul casei tale cu Auchan.ro, iar livrarea va ajunge rapid la usa ta.