Produse

Pestisorii de acvariu sunt animale de companie extrem de linistite si usor de intretinut. Atunci cand ai pesti de acvariu, tot ce trebuie sa faci este sa le asiguri o alimentatie corecta si un spatiu curat in care sa se poata misca in voie. Acelasi lucru este valabil si in cazul reptilelor precum broastele testoase.

Am adunat la Auchan o gama variata de mancare pesti, articole si accesorii pentru pesti si testoase, pentru ca prietenii tai necuvantatori sa aiba o viata lunga si armonioasa.

Pentru pestisorii de acvariu, ti-am pregatit la Auchan o gama larga de hrana pesti. Cea mai buna hrana uscata pentru pesti de apa dulce si sarata este pe baza de creveti sau crustacei minusculi. Nu uita ca este foarte important sa dozezi in mod corespunzator mancarea pentru pesti pe care le-o oferi. Cumpara de la Auchan, deoarece iti oferim doar sortimente oferite de producatori care iti pun la dispozitie si indicatii precise de utilizare, in asa fel incat sa eviti supradozarea.

Si pentru broastele testoase trebuie sa apelezi la hrana de calitate. Alege din oferta noastra mancare pentru broaste testoase la pret bun si ofera-i broscutei tale mancare mineralizata si bogata in toti nutrientii necesari. Atat pentru pesti acvariu, cat si pentru broaste testoase, ai nevoie si de accesorii cu ajutorul carora sa le asiguri conditii optime in fiecare zi.

Indiferent de ce specii de pesti tii in acvariu, acesta este un spatiu care trebuie bine curatat si ingrijit. Cumpara de la Auchan incalzitor pentru acvariu, aspirator cu pompa pentru acvariu sau hranitor automat. Si daca ai broasca testoasa, de la Auchan poti sa achizitionezi bol din plastic pentru broaste testoase.

Descopera in magazinele noastre cele mai bune produse si mancare pesti pentru companionul tau sau comanda online. Iti oferim livrare rapida si sigura la domiciliu!