Produse

Vrei sa-ti rasfeti animalutul cu cele mai delicioase alimente? Cauti produse gustoase, dar care sa ofere si doza necesara de fibre pentru o viata lunga? Alege cea mai potrivita si avantajoasa gama de hrana rozatoare și compune in fiecare zi un meniu bogat in vitamine pentru iepurasul tau, cu un singur click pe Auchan.ro.

Batoanele pentru rozatoare sunt una dintre modalitatile de a avea grija de sanatatea animalutului tau si de a-i oferi o gustare delicioasa. Deosebit de hranitoare, batoanele reprezinta hrana suplimentara pentru rozatoare, datorita mixului generos de cereale, alune si biscuiti, mar, legume si miere, seminte de in, Kardi sau Floarea-Soarelui.

Biscuitii Padovan pentru rozatoare au o compozitie bogata de elemente nutritive, care asigura organismului un aport de fibre, vitamine si minerale, indispensabile unei bune functionari. Diversifica permanent hrana rozatoarelor, pentru o sanatate de fier. Mixul de fructe pentru rozatoare sau cerealele cu lucerna pentru iepuri sunt doar cateva din suplimentele concepute pentru dezoltarea armonioasa a rozatorului.

Fanul Padovan pentru rozatoare este un amestec special de plante uscate, care asigura o digestie optima si ajuta la tocirea dentitiei. La Auchan mai gasesti si hrana pentru hamsteri, hrana de iepuri, biscuiti cu spanac Padovan sau hrana uscata cu ovaz, grau si seminte, pentru cobai.

Hrana de baza Lolo pentru chinchilla asigura o blanita cu aspect stralucitor, datorita continutului optim de fibre, legume si fructe deshidratate, alune, nutrienti, vitamine si minerale. Pentru porcusorii de Guineea, Auchan are in oferta hrana speciala pe baza de grau, porumb, ovaz, seminte si tarate, pentru un regim alimentar complet.

Te-ai hotarat ce adaugi in masa de astazi a hamsterului tau? Viziteaza magazinele Auchan din oras pentru mai multe detalii. Verifica ofertele recomandate pe Auchan.ro si bucurata-te de gama bogata de hrana rozatoare si de beneficiile unei alimentatii echilibrate.