Filtre
 lei
 lei

Apa aromatizata

Apa aromatizata Vitamin aqua Mg zero, 0.6 l
Apa aromatizata Vitamin Aqua Mg 0.60 l
Apa aromatizata Vitamin Aqua C+ 0.60 l
Apa aromatizata Vitamin aqua Ca zero, 0.6 l
Apa aromatizata Vitamin aqua B+ zero, 0.6 l
Apa cu aroma de mere Tedi 0.5 l
Apa cu aroma de capsuni Tedi 0.5 l
Apa fructata cu aroma de lamaie Fontea 1.5 l
Apa cu aroma de lamaie Tedi 0.5 l
Apa aromatizata Vitamin Aqua Zn 0.6L
Apa fructata cu aroma de mere Fontea 1.5 l
Apa aromatizata Vitamin Aqua B+, 0.60 l
Apa aromatizata Vitamin Aqua Ca 0.60 l
Apa cu vitamine Oshee zero zahar 0.555 l
Apa cu vitamine Oshee Magnesium 0.555L
Apa cu vitamine-Magneziu Veroni, 0.7L
Apa aromatizata Vitanimix magneziu 0.25 l
15% BONUS PE CARD
valabilitate: 05.01 - 18.01
Apa cu vitamine Oshee menta 0.555 l
Apa Sevia cu colagen, cocos si aloe, 0.5 l
18% BONUS PE CARD
valabilitate: 05.01 - 18.01
Apa fructata Sevia cu lamaie si magneziu, 0.5L
18% BONUS PE CARD
valabilitate: 05.01 - 18.01
Apa aromatizata Sevia cu colagen, coacaze si menta, 0.5 l
18% BONUS PE CARD
valabilitate: 05.01 - 18.01
Apa cu vitamine-L-Karnityna Veroni 0.7 l
Apa aromatizata Vitamin Aqua C+ Zero, 0.6L
Apa cu vitamine Oshee Detox & Herbal 555 ml
Apa aromatizata Vitanimix multivitamine 0.25 l
15% BONUS PE CARD
valabilitate: 05.01 - 18.01
Apa cu vitamine Gingseng Veroni, 0.7L
Apa fructata cu mar Bucovina, 1.5L
romania
Apa fructata cu mar Bucovina, 0.5L
romania
Apa fructata cu lamaie Bucovina, 0.5L
romania

Hidratarea este esentiala pentru sanatatea organismului si pentru frumusetea pielii. Ia cu tine o sticla de apa aromatizata si consum-o la birou, in masina, in parc sau atunci cand faci sport! Cu ajutorul diverselor sortimente de apa aromatizata poti renunta la bauturile carbogazoase, bucurandu-te de un gust savuros, in timp ce iti rasfeti organismul. Apa aromatizata este, deci, un ajutor de incredere pe parcursul curelor de slabire.

Poti comanda apa aromatizata de pe auchan.ro, dar poti gasi produse din aceasta categorie si in locatiile Auchan din tara. Atat pe Auchan.ro, cat si in magazinele noastre te intampinam cu o gama diversificata de apa aromatizata, inclusiv apa functionala si apa cu vitamine. Astfel, ai la dispozitie produse de calitate de la producatori renumiti, printre care Oshee, Vitamina Aqua, Vitamin Well, Sevia, Veroni si multe altele. De asemenea, iti oferim si apa fructata si apa cu vitamine pentru copii, de la cele mai cunoscute branduri de profil: Tedi si Surprise Drinks.

Apa aromatizata este un produs pe gustul celor mici si a celor mari, deopotriva, asa ca trebuie sa ai in frigiderul tau aceste bauturi cu aroma de fructe. Mai mult decat atat, de pe site-ul nostru si din magazinele Auchan poti alege chiar si apa aromatizata fara zahar. In ceea ce priveste tara de origine, comercializam produse din Polonia, Romania sau Ungaria.

Te invitam sa iti alegi apa aromatizata cu gustul preferat, dintre urmatoarele: coacaze negre, cocos, lamaie, kiwi, capsuni, zmeura si multe alte fructe. Apa aromatizata este ideala pentru zilele toride de vara, atunci cand iti doresti sa te delectezi cu o bautura rece, insa poate fi consumata oricand ai nevoie de un plus de hidratare.

Comanda apa aromatizata din magazinul nostru online sau alege-ti sortimentul preferat de pe rafturile lanturilor de hipermarketuri Auchan din tara!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.