Apa minerala - importanta acesteia in viata de zi cu zi

Apa carbogazoasa, minerala naturala sau plata dispune de o compozitie foarte complexa. De altfel, este foarte cunoscuta pentru proprietatile sale benefice. In general, aceasta poate fi bogata in sodiu la sticla, poate chiar verde provine dintr-o sursa subterana sau dintr-un izvor limpede si sigur, protejat geologic si fizic. Cu siguranta dispune de minerale esentiale pentru organismul uman, asa cum sunt magneziul si calciul importante pentru reglarea tensiunii arteriale, echilibrarea aparatului digestiv sau fortificarea sistemului osos. De aceea, pe site-ul nostru online Auchan gasesti apa minerala Aqua Carpatica, Bucovina, Perla Harghitei, Dorna sau minerala sulfuroasa imbuteliata, extrem de ieftina si calitativa.

Apa carbogazoasa este alegerea care face bine

Si pentru ca face bine, mai ales la nevoie, poti oricand sa apelezi la optiunea de livrare la domiciliu. Astfel, pe site-ul online vei gasi minerala incepand de la 0.75 pretul si dispunand de sticle de 1, 2 sau 5 litri. Profita de reducerile noastre si cauta produsele pe care le doresti sau incearca unele noi. Vei gasi de la apa aromatizata, la produse de bacanie sau bauturi racoritoare potrivite pentru fiecare membru al familiei tale. De altfel, nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa, de la cea sulfuroasa imbuteliata, bogata in sodiu potrivita pentru cure, la cea din sticla de 1 litru, sticla verde si ieftina la doar 0.75 ca pret. Monitorizeaza cat de des poti cantitatea pe care o consumi si bea cel putin 2 litri de apa in fiecare zi.

Apa este extrem de benefica pentru sanatatea noastra. Specialistii ne recomanda consumul a minimum 2 litri de apa pe zi, iar acest lucru nu este de mirare avand in vedere prorpietatile pe care la are aceasta. Apa creste rezistenta in fata stresului, hidrateaza pielea si ii mentine tineretea si consolideaza sistemul imunitar. Foarte important este, insa, sa bem doar apa de calitate, filtrata. De aceea, acorda atentie sursei de apa pe care o folosesti. O alegere sanatoasa este apa imbuteliata, care te poate ajuta sa eviti pericolele care, de altfel, exista in apa de la chiuveta sau din fantana.

Poti cumpara apa carbogazoasa din magazinele Auchan, dar si de pe auchan.ro. Iti punem la dispozitie o varietate de tipuri de apa, asa ca poti alege dintre urmatoarele produse: apa carbogazoasa, apa puternic carbogazoasa si apa usor carbogazoasa. De asemenea, te bucuri de varietate si din punct de vedere al cantitatii nete, astfel ca poti opta pentru sticle de apa carbogazoasa de 0.5 l, 0, 75 l, 2 l sau 5 l. In plus, ai posibilitatea de opta chiar si pentru sortimente de apa fara zahar. In functie de tara de origine, poti opta pentru apa minerala carbogazoasa produsa in Franta, Italia, Norvegia si Romania.

Printre brandurile producatoare de apa carbogazificata pe care le poti gasi si in magazinele noastre se numara: Borsec, Dorna, Aqua Carpatica, Tusnad, Zizin, Voss, San Benedetto, Perrier, Aur’a si Pouce. Pe toate acestea le poti gasi pe rafturile magazinelor noastre, dar si pe site-ul auchan.ro. In cazul in care optezi pentru cea de-a doua varianta, vei primi comanda acasa, la birou, sau oriunde iti doresti. Alege apa carbogazoasa pentru zilele fierbinti, atunci cand organismul are nevoie de un plus de hidratare, dupa antrenament, cand aceasta va contribui la refacerea organismului dar si in cazul in care ai un deficit de calciu si magneziu.

De asemenea, poti comanda apa carbogazoasa pentru mesele festive si pentru petrecerile de tot felul.

Ce este apa carbogazificata? Apa carbogazificata este acea apa ce a fost imbogatita cu dioxid de carbon. Pentru a fi apa minerala, ea trebuie sa contina de asemenea si alte substante, precum oligominerale, in compozitia ei. Care este diferenta dintre apa carbogazoasa si apa carbogazificata? Apa carbogazoasa este acea apa care dupa imbuteliere are acelasi continut de CO2 ca apa din zacamantul din care provine, izvoarele naturale carbogazoase gasindu-se de obicei in regiuni vulcanice. Apa naturala carbogazoasa contine de obicei minerale specifice zonei din care a fost extrasa. Apa carbogazificata este apa plata imbogatita cu dioxid de carbon. Ce minerale se gasesc in apa minerala? Continutul si concentratia de minerale depind de izvorul din care apa minerala provine, dar cele mai intalnite minerale sunt sodiu, calciu, magneziu, potasiu, clor.