text.skipToContent text.skipToNavigation
Filtre
 lei
 lei

Apa minerala

Apa minerala Borsec, 1.5 l
Apa minerala imbogatita Poiana Negri, 2 l
Apa minerala Tusnad, 2 l
Apa minerala Dorna, 2 l
Apa minerala Borsec, 0.5 l
Apa minerala de izvor Auchan, 2 l
Apa minerala Borsec, 0.75 l
Apa minerala Izvorul dintre Brazi, 2 l
Apa minerala Zizin, 2.5 l
Apa minerala Stanceni, 2 l
Apa minerala Aqua Carpatica, 0.5 l
Apa minerala Lipova, 2 l
Apa minerala forte Aqua Carpatica, 0.5 l
Apa minerala Dorna, 0.5 l
Apa minerala carbogazificata Keia 2 l
Apa minerala Aqua Carpatica, 0.75 l
Apa minerala forte Aqua Carpatica, 0.75 l
Apa minerala de izvor Auchan, 0.5 l
Apa minerala Aqua Carpatica, 0.33 l
Apa minerala carbogazoasa Perrier 0.75 l
Apa minerala carbogazoasa Voss 0.375 l
Apa minerala carbogazoasa Perrier 0.5 l
Apa minerala necarbogazoasa Voss 0.8 l
Apa minerala Izvorul Minunilor, 0.5 l
Apa minerala carbogazoasa Perrier 0.33 l

Apa este extrem de benefica pentru sanatatea noastra. Specialistii ne recomanda consumul a minimum 2 litri de apa pe zi, iar acest lucru nu este de mirare avand in vedere prorpietatile pe care la are aceasta. Apa creste rezistenta in fata stresului, hidrateaza pielea si ii mentine tineretea si consolideaza sistemul imunitar. Foarte important este, insa, sa bem doar apa de calitate, filtrata. De aceea, acorda atentie sursei de apa pe care o folosesti. O alegere sanatoasa este apa imbuteliata, care te poate ajuta sa eviti pericolele care, de altfel, exista in apa de la chiuveta sau din fantana.

Poti cumpara apa carbogazoasa din magazinele Auchan, dar si de pe auchan.ro. Iti punem la dispozitie o varietate de tipuri de apa, asa ca poti alege dintre urmatoarele produse: apa carbogazoasa, apa puternic carbogazoasa si apa usor carbogazoasa. De asemenea, te bucuri de varietate si din punct de vedere al cantitatii nete, astfel ca poti opta pentru sticle de apa carbogazoasa de 0.5 l, 0, 75 l, 2 l sau 5 l. In plus, ai posibilitatea de opta chiar si pentru sortimente de apa fara zahar. In functie de tara de origine, poti opta pentru apa minerala carbogazoasa produsa in Franta, Italia, Norvegia si Romania.

Printre brandurile producatoare de apa carbogazificata pe care le poti gasi si in magazinele noastre se numara: Borsec, Dorna, Aqua Carpatica, Tusnad, Zizin, Voss, San Benedetto, Perrier, Aur’a si Pouce. Pe toate acestea le poti gasi pe rafturile magazinelor noastre, dar si pe site-ul auchan.ro. In cazul in care optezi pentru cea de-a doua varianta, vei primi comanda acasa, la birou, sau oriunde iti doresti. Alege apa carbogazoasa pentru zilele fierbinti, atunci cand organismul are nevoie de un plus de hidratare, dupa antrenament, cand aceasta va contribui la refacerea organismului dar si in cazul in care ai un deficit de calciu si magneziu.

De asemenea, poti comanda apa carbogazoasa pentru mesele festive si pentru petrecerile de tot felul. Vino in magazinele noastre si alege-ti sortimentele de apa minerala carbogazoasa direct de pe rafturi sau comanda, simplu si rapid, direct de pe site!

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.Afla detalii aici. x