Filtre
 lei
 lei

Apa plata

Apa plata Borsec, 2 l
Apa plata Aqua Carpatica, 2L
Apa plata Bucovina, 2L
Apa plata Aquatique, 2 l
Apa plata Aqua Carpatica Kids, 0.25 l
Apa plata Aquavia la 2 litri, pH 9.4
Apa plata Aquatique , 5 l
Apa plata Zizin, 5L
Apa plata Zizin, 2 l
Apa plata de izvor Aquavia, 5 l / pH 9.4
Apa plata Borsec. 0.5 l
Apa plata Aqua Carpatica, 1.5 l
2.2
20% reducere
Profita

In stoc

Apa plata Aqua Carpatica, 0.5 l
Apa plata Aqua Carpatica, 1 l
Apa plata Perla Harghitei, 2 l
Apa plata Bucovina 0.5 l
Apa de izvor plata Izvoarele Bucovina 5 l
Apa plata Azuga, 5 l
Apa plata Bucovina, sport cap 0.70 l
Apa plata Azuga de izvor, 2 l
Apa plata Zizin, 10 l
Apa plata Aqua Carpatica 0.75 l
Apa plata Izvorul Minunilor, 2 l
Apa plata Azuga, 8 l
Apa plata Aquatique, 0.5 l
Apa plata Tedi 0.33 l
Apa plata Borsec, 0.75 l
Apa plata Izvorul dintre Brazi, 5 l
Apa plata de izvor Aquavia,  pH 9.4, 1L
Apa minerala plata San Benedetto 1.5 l
Apa plata Aqua Carpatica, 5 l
Apa plata Aqua Carpatica, 0.75 l
Apa plata Perla Harghitei, 1 l
Apa plata Zizin, 0.5 l
Apa plata de izvor Aquavia, 0.5 / pH 9.4
Apa minerala plata San Benedetto Light 1.5 l
Apa plata Zizin, 1 l
Apa plata Vittel 0.33 l
Apa plata Azuga, 1L
Apa minerala plata Devin 5 l
Apa plata Izvorul Minunilor, 5 l

Consumul de apa are o multime de beneficii pentru sanatatea noastra. Apa reprezinta in jur de 70% din corpul uman, acesta fiind si motivul principal pentru care hidratarea este vitala. Specialistii recomanda, insa, consumul unei ape de calitate, care contine toti nutrientii necesari organismului. De cele mai multe ori, apa de la robinet sau apa din fantana nu este suficient de filtrata de bacterii si de organisme nocive. Astfel, apa imbuteliata este cea mai indicata in cazul in care vrei sa consumi un produs de calitate.

Te asteptam in locatiile Auchan din tara pentru a cumpara apa plata la preturi avantajoase si iti oferim posibilitatea de a comanda online produsele de care ai nevoie. Din gama noastra de produse fac parte o multime de branduri de apa plata plata, printre care: Aqua Carpatica, Devin, Zizin, Aquatique, Vittel, San Benedetto, Cheile Bicazului, Carpatina, Bucovina, Borsec, Azuga, Dorna, Izvorul Minunilor, Perla Harghitei, Voss si multe altele. De asemenea, poti opta pentru apa plata sau usor carbogazoasa, dar si pentru apa curativa (medicinala) sau fara zahar.

Mai mult decat atat, iti oferim variante numeroase de apa plata, clasificate in functie de tara de origine. Concret, de pe rafturile noastre si din magazinul virtual nu lipseste apa plata din Romania, Bulgaria, Italia, Franta, Norvegia, Austria, Croatia, SUA, Islanda, Insulele Fiji, Grecia sau Spania. Nu trebuie sa iti faci griji nici in ceea ce priveste cantitatea, deoarece poti comanda apa in diverse cantitati nete. Prin urmare, ai la dispozitie o mare varietate de sortimente de apa minerala necarbogazoasa pe care le poti savura zilnic.

Apa plata nu poate lipsi nici de la petreceri sau de la mesele festive alaturi de prieteni si de familie si, in plus, este indispensabila de pe biroul tau de la job. Daca vrei sa consumi doar apa de calitate, opteaza pentru apa imbuteliata.

Te asteptam in magazinele noastre si pe Auchan.ro sa iti alegi tipul preferat de apa plata!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.Afla detalii aici. x