Filtre
 lei
 lei

Biberoane si tetine

Biberon cu gat larg 360 ml
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
Set 2 tetine Auchan Baby
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
Biberon Avent natural, capacitate 260 ml
Biberon din sticla cu gat stramt Auchan Baby , capacitate 240 ml
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
Biberon cu gat larg 260 ml
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
Set de 2 tetine Avent natural, pentru 6 luni+
Set tetita Airflex/orificiu Philips Avent
Set de 2 tetine Auchan din silicon rotund
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
Set de 2 tetine silicon
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12

Printre cele mai utile si mai comune accesorii pentru hrana bebelusilor se numara biberoanele si tetinele. Acestea sunt necesare inca din primele de viata ale micutilor, iar alegerea lor necesita atentie. Noi iti punem la dispozitie o multime de biberoane si tetine, pe care le poti comanda direct de pe site, dar pe care le gasesti si pe rafturile magazinelor fizice Auchan. Iti oferim tetine cu forma anatomica, ce imita foarte bine sanul mamei, confectionate din silicon de cea mai buna calitate.

De asemenea, in categoria noastra dedicata accesoriilor pentru bebelusi se numara si tetine interschimbabile, dar si tetine cu valva anti-colici, ideala pentru o hranire relaxanta si confortabila. Totodata, poti opta si pentru tetine cu flux lent, care previne regurgitarea si iritabilitatea.

Mai mult decat atat, pe site si in locatiile noastre vei regasi o varietate de biberoane la pret mic, realizate in diferite modele. De exemplu, iti oferim biberoane din sticla sau din plastic, ideale pentru micutii de orice varsta. Pentru primele incercari de baut independent, poti alege biberoane cu manere si cu sistem anticurgere. In plus, ai posibilitatea sa alegi biberoane pentru diverse capacitati, realizate din materiale rezistente la socuri termale si la temperaturi ridicate.

Nu in ultimul rand, de pe site-ul nostru sau din magazine poti alege biberoane cu sau fara capac, dar si diverse tipuri de biberoane in functie de varsta micutilor.

Comanda tetine si biberoane ieftine de auchan.ro sau viziteaza-ne in locatiile noastre din tara!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.