Filtre
 lei
 lei

Hrana pesti, testoase

Exo Gammarus, 400ml
Exo Fulgi, 400ml
5.5

In stoc

Hrana Padovan, Sticks pentru broscute, 80 g
Filtermedium Easy life, 250 ml

Ai adoptat recent o broasca testoasa sau ai primit cadou un pestisor si vrei sa descoperi pasii siguri catre o nutritie adecvata? Auchan iti vine in ajutor ca de obicei, cu cele mai diverse oferte, exact cum te-a obisnuit pana acum.

Alegerea alimentelor pentru hrana pestilor si testoaselor iti poate da batai de cap, daca nu esti ghidat corect. Auchan iti pune la dispozitie numeroase variante, indicate pentru fiecare categorie.

Hrana pentru broaste testoaste Exo Gammarus este un tip de mancare uscata, compusa din creveti deshidratati, gandita atat pentru testoase, cat si pentru pesti de talie mare.

Hrana pentru broaste testoase Turtle Sticks este un supliment nutritiv complet, sub forma de granule, destinata broscutelor de apa. Categoria de hrana pentru pesti si broaste testoase include, de asemenea, si alte tipuri de meniuri precum: hrana uscata pentru pesti de acvariu, mancare pentru pesti Exo, sub forma de fulgi, plus alte suplimente cu rol in asigurarea unei dezvoltari armonioase.

Alaturi de un meniu satios, pestii de acvariu au de asemenea nevoie si de conditii de maxima igiena. Alege solutia pentru apa din acvariu Easy-Life, cu beneficii multiple. Tine departe bacteriile, bolile si chiar algele. Curata eficient si imbunatateste calitatea apei. Protejeaza stratul de mucus de pe pielea pestilor si vindeca inflamatiile, ranile, aripioarele lipicioase si putrezite.

Accelereaza dezvoltarea icrelor si a bacteriilor benefice, imbunatateste cresterea coralilor si functionarea filtrelor si contribuie la neutralizarea mirosurilor neplacute. Alegerea celui mai potrivit meniu pentru hrana broscutelor testoase si a pestilor de acvariu nu a fost nicicand atat de usoara.

Profita de preturile avantajoase si de promotiile saptamanale online. Nu ai timpul necesar pentru plimbari prin magazine? Esti la un click distanta de o livrare rapida cu Auchan.ro. Toti angajatii nostri iti sunt permanent la dispozitie pentru eventuale sugestii si detalii care te intereseaza.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.