Filtre
 lei
 lei

Pungi alimentare

Pungi alimentare Fino, rola, 3L, 250 bucati
Pungi alimentare Fino, 2L, 250 bucati
Pungi alimentare Aspeti, 2Kg, 300 bucati
Pungi pentru congelator Auchan, cu inchidere, 1L, 25 bucati/set
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie
Pungi pentru congelare Alufix 3 l, 40 bucati
Pungi pentru congelator Auchan cu sistem de inchidere, 20 bucati 3L
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie
Pungi alimentare E-pack, 2L
Pungi Fino pentru cuburi de gheata
Pungi pentru congelator cu fermoar, set 15 bucati, 6L
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie
Aspeti pungi alimentare, 1 kg, 300 buc
Aspeti hartie pergament, 35 x 50 cm, 35 buc
Epack Pungi Alimentare, 3L, 100 bucati
Pungi pentru congelat Auchan, 1L, 50 pungi
Set Auchan 50 pungi pentru congelator, 3L
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie
Pungi de copt Auchan, 2in1, 35x43cm, 5 pungi
Pungi pentru uz general Epack, 5L, 50 Buc

Opteaza pentru pungi alimentare si pastreaza mancarea proaspata oricand ai nevoie. Sunt foarte utile atat pentru cei care gatesc des, cat si pentru cei care prefera mancarea comandata sau alimentele gata de consum.

O rola de pungi alimentare iti este de folos pentru a pastra zeci sau chiar sute de portii de alimente in mod corespunzator. De ce ai nevoie de pungi alimentare? Atunci cand depozitezi mancarea la frigider, este important sa fie cat mai bine ferita de contactul cu celelalte produse sau cu aerul din frigider. Astfel, ea nu va prinde nici miros si nici mucegai, se va pastra buna de consum pentru mai mult timp si nici nu risca sa-si schimbe gustul.

De asemenea, poti folosi pungile de alimente, cum ar fi cele pentru sandwichuri, pentru a pregati pachete pentru scoala, birou, excursii sau vacanta. Impacheteaza sandwichuri, briose, prajituri, gustari, saratele sau orice alt tip de mancare fara sosuri si bucura-te de acelasi gust proaspat o perioada indelungata.

Daca deseori congelezi mancarea, atunci pungile pentru congelare sunt o alegere buna pentru a portiona alimentele. Spre exemplu, atunci cand bagi la congelator cantitati mari de carne, in loc sa o congelezi pe toata deodata, portioneaz-o inainte si pune fiecare bucata intr-o punga. Astfel, cand vei avea nevoie, vei putea decongela exact cantitatea necesara.

Comanda online de pe Auchan.ro pungi alimentare, pentru ca tu si cei dragi sa va bucurati de cea mai proaspata mancare acasa sau la pachet. Ai livrare rapida in cel mai apropiat magazin Auchan sau direct la tine acasa. In plus, ai oferte zilnice la zeci de produse si preturi avantajoase.

Profita de promotiile Auchan si cumpara produsele tale favorite!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.