Produse

In oferta noastra vei gasi produse pentru orice fel de gusturi. Daca preferi aromele puternice, alege tigari tari. Acestea sunt ideale pentru fumatorii pasionati. In acelasi timp, daca esti adeptul unor variante cu mai putina nicotina, incearca din numeroasele variante de tigari slabe disponibile pe site si in magazin.

La Auchan gasesti tigari obisnuite, pre-rulate, in pachete de 20 de bucati. Acestea sunt ideale daca esti adeptul stilului clasic de a fuma si daca preferi confortul unui pachet, atunci cand mergi la job sau cand iesi in oras cu prietenii.

In acelasi timp, daca iti place sa rulezi tigari, la noi gasesti si tutun la punga, de cea mai buna calitate si la preturi excelente. Tutunul la punga este o varianta tot mai populara in randul fumatorilor datorita pretului avantajos, dar si a calitatii deosebite a acestui tip de produs.

Descopera in oferta disponibila pe Auchan.ro tutun la punga in diferite cantitati de la cei mai renumiti producatori din domeniu. Daca esti un fumator interesat de ultimele tendinte din domeniu, cu siguranta vrei sa folosesti tutun incalzit. Tehnologia devenita rapid populara atat in Romania, cat si in alte tari, presupune utilizarea unor tigari special concepute pentru masinile care incalzesc tutunul.

In oferta Auchan.ro gasesti cele mai bune tigari cu tutun, create pentru tehnologia de incalzire. La noi gasesti tigari cu arome, dar si tigari simple. Atat pe site-ul nostru, cat si in aplicatia Auchan poti naviga la categoria Tigari pentru a descoperi mereu oferte noi. Nu uita ca ai varianta de a comanda online produsele tale preferate!