Saci de gunoi

93 Produse
Filtre
Brand
Marca Proprie
Tip Produs
Interval preț

Saci menajeri care te ajuta sa iti mentii locuinta curata

In pastrarea curateniei in casa acum ai la dispozitie o multime de produse de menaj din care sa le alegi pe cele care se potrivesc nevoilor tale. De la bureti de vase si lavete, la pungi alimentare pentru a evita risipa de mancare si pana la saci de gunoi in care sa arunci reziduurile, ambalajele produselor consumate, precum si alte lucruri nefolositoare, iti poti pastra locuinta luna organizata in asa fel incat sa nu mai fii nevoit sau nevoita sa strangi mereu resturile care trebuie aruncate.

Daca tii la mediul inconjurator, te poti baza pe saci de gunoi biodegradabili sau galbeni, pentru colectare selectiva, astfel incat sa iti usurezi munca, dar si sa respecti regulile de strangere a deseurilor in mod responsabil.

Saci de gunoi de diferite dimensiuni pentru tot felul de deseuri

Fie ca stai la casa sau la apartament, poti alege saci menajeri la 35, 60, 120, 240 sau chiar 360 de litri astfel incat sa poti pune gunoiul in cosuri mai mici sau mai mari in functie de dimensiunile dar si tipurile de deseuri colectate.

In afara sacilor de gunoi, pentru a-ti pastra casa luna poti opta pentru folii alimentare cu care poti acoperi farfuriile si vasele in care tii mancarea, precum si de manusi de curatenie cu ajutorul carora sa stergi si sa strangi rapid toate resturile atunci cand faci ordine in interior in baie si bucatarie, dar si in curte, gradina sau garaj.

Dusul gunoiului poate deveni un cosmar daca nu ai saci menajeri de calitate, care sa iti faca viata mai usoara atunci cand indeplinesti unul dintre cele mai banale taskuri zilnice.

Sacii menajeri facuti din materiale de top vor asigura o colectare eficienta a gunoiului si a resturilor, fara grija ca se vor rupe imediat. Toata lumea vrea saci menajeri rezistenti, care sa nu provoace surprize neplacute pe drum, iar in gama Auchan vei gasi sacii menajeri de care ai nevoie pentru ca totul sa fie mai simplu si mai eficient. In functie de nevoile fiecaruia, sacii menajeri vin in diferite marimi si culori.

Poti opta pentru saci menajeri de diferite marimi, incepand de la cei Fino HD de 35 de litri, continuand cu Fino Color de 60 de litri si ajungand chiar la 350 de litri de la brandul Aspeti pentru cei care folosesc tomberoane. Sacii menajeri din gama Auchan vin si in diferite culori: negri, verzi, roz, albastri sau portocalii.

De asemenea, daca esti interesat de protejarea mediului si ai obiceiul de a separa gunoiul, sacii menajeri de 60 de litri de la Sano Optima sunt ideali pentru colectarea selectiva. Daca ai nevoie de marimi mai mari, poti alege sacii menajeri pentru colectare selectiva de la Oti, creati special pentru sticla. Acestia sunt realizati dintr-un material foarte rezistent si pot sustine o incarcatura de pana la 20 de kilograme. Rola contine 10 bucati.

Pentru cei cu un cos mare de gunoi, sacii menajeri Oti de 60 de litri sunt extrem de solizi si cu urechi de prindere de 60 x 80 cm. Sacii menajeri din gama Auchan, de la cele mai bune branduri, au preturi avantajoase si iti vor garanta calitatea atunci cand ai cea mai mare nevoie de ea.

Alege produsul potrivit pentru nevoile tale.