Filtre
 lei
 lei

Saci gunoi

Saci menajeri Fino Color 60L,  20 bucati
Saci gunoi Fino HD, colorati, 35 l, 30 bucati
Saci pentru gunoi Fino, 60L, 20 bucati
Saci gunoi Fino HD, 35 l, 30 bucati
Saci gunoi Fino, 20L, 30 bucati
Saci menajeri Enigma 120 l, 10 bucati
 Saci menajeri Epack, verzi 60L, 20 bucati
Saci menajeri Alufix, 35L, 30 bucati
Saci menajeri cu maner Alufix 35 l, 25 bucati
Epack Saci Funny Bunny 20 l, 30 bucati
Saci menajeri Alufix Basic, 60L, 20 bucati
Saci menajeri Fino Easy Pack, 60L, 20 bucati
Saci menajeri epack 240L, 10 bucati
Saci tomberon Aspeti, 350 L, 10 bucati
Saci menajeri Alufix 150 l, 10 bucati
Saci menajeri Alufix 110 l, 10 bucati
Saci menajeri Alufix, 120 l, 10 bucati
Saci menajeri MultiTop Epack 35 L, 36 bucati
Saci menajeri Alufix 280 l, 5 bucati
Saci gunoi cu snur Aspeti, 35 l, 15 buc
Saci menajeri Alufix 35 l, 30 bucati
Pungi pentru gunoi Fino LD, 120 l, 10 bucati
Saci menajeri Fino, 160L, 10 Buc
Saci menajeri Fino, 240L, 8 Buc

Dusul gunoiului poate deveni un cosmar daca nu ai saci menajeri de calitate, care sa iti faca viata mai usoara atunci cand indeplinesti unul dintre cele mai banale taskuri zilnice.

Sacii menajeri facuti din materiale de top vor asigura o colectare eficienta a gunoiului si a resturilor, fara grija ca se vor rupe imediat. Toata lumea vrea saci menajeri rezistenti, care sa nu provoace surprize neplacute pe drum, iar in gama Auchan vei gasi sacii menajeri de care ai nevoie pentru ca totul sa fie mai simplu si mai eficient. In functie de nevoile fiecaruia, sacii menajeri vin in diferite marimi si culori.

Poti opta pentru saci menajeri de diferite marimi, incepand de la cei Fino HD de 35 de litri, continuand cu Fino Color de 60 de litri si ajungand chiar la 350 de litri de la brandul Aspeti pentru cei care folosesc tomberoane. Sacii menajeri din gama Auchan vin si in diferite culori: negri, verzi, roz, albastri sau portocalii.

De asemenea, daca esti interesat de protejarea mediului si ai obiceiul de a separa gunoiul, sacii menajeri de 60 de litri de la Sano Optima sunt ideali pentru colectarea selectiva. Daca ai nevoie de marimi mai mari, poti alege sacii menajeri pentru colectare selectiva de la Oti, creati special pentru sticla. Acestia sunt realizati dintr-un material foarte rezistent si pot sustine o incarcatura de pana la 20 de kilograme. Rola contine 10 bucati.

Pentru cei cu un cos mare de gunoi, sacii menajeri Oti de 60 de litri sunt extrem de solizi si cu urechi de prindere de 60 x 80 cm. Sacii menajeri din gama Auchan, de la cele mai bune branduri, au preturi avantajoase si iti vor garanta calitatea atunci cand ai cea mai mare nevoie de ea.

Alege produsul potrivit pentru nevoile tale.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.