Produse

Tigari traditionale versus tigari electronice

Ce este tutunul?

Tutunul este o planta cultivata pentru frunzele sale, care sunt uscate si fermentate inainte de a fi introduce in tigarete. Tutunul contine nicotina, un ingredient care poate duce la dependenta daca este consumat pe o perioada mai lunga de timp.

Cum folosesc oamenii tutunul?

Oamenii pot fuma, mesteca sau mirosi tutunul. Produsele din tutun afumat include tigari, trabucuri, tigarete si tigarete electronice. Unii oameni fumeaza de asemenea tutun in pipa sau in narghilea.
Tigarile sunt un produs popular care este folosit de milioane de oameni din intreaga lume. Desi exista de mult timp, acum exista mai multe tipuri diferite de tigari disponibile, inclusiv tigari traditionale si tigari electronice. Vom explora diferentele dintre aceste doua tipuri de tigari si vom discuta despre diferitele tipuri de tigari disponibile.

Tigarile traditionale sunt facute din tutun, care este o planta originara din America de Nord si de Sud. Tutunul este recoltat si apoi procesat intr-o forma care poate fi fumata. Tigarile traditionale sunt aprinse cu un chibrit sau o bricheta, iar fumul este inhalat in plamani. Cele mai cunoscute tipuri de tigari sunt tigari Kent, tigari Dunhill si tigarete Davidoff dar si Marlboro.

Tigaretele electronice, cunoscute si sub denumirea de tigari electronice sau vape, sunt un tip relativ nou de tigari. Spre deosebire de tigarile traditionale, tigarile electronice pot sau nu sa contina tutun. In schimb, acestea sunt alimentate de o baterie si folosesc un element de incalzire pentru a vaporiza o solutie lichida, care este apoi inhalata de utilizator.

Exista mai multe diferente cheie intre tigarile traditionale si tigarile electronice. In primul rand, unele tigari electronice nu contin tutun, ceea ce inseamna ca nu produc aceleasi substante chimice nocive care se gasesc in tigarile traditionale. In plus, tigarile electronice nu produc fum, ceea ce inseamna ca sunt mai putin daunatoare pentru mediu si pentru cei din jurul utilizatorului. O alta diferenta majora intre cele doua tipuri de tigari este modul in care sunt folosite. Tigarile traditionale sunt aprinse si fumate, in timp ce tigarile electronice sunt alimentate de o baterie si folosesc un element de incalzire pentru a vaporiza solutia lichida. Aceasta inseamna ca tigarile electronice sunt in general considerate a fi mai sigure si mai convenabile de utilizat decat tigarile traditionale.

Exista, de asemenea, mai multe tipuri diferite de tigari disponibile, inclusiv tigarete cu arome fructate, lemnoase si mentolate. Tigarile cu aroma simpla sunt tipul traditional de tigara si sunt cunoscute pentru gustul lor puternic si nivelurile ridicate de nicotina. Tigarile usoare sunt similare cu tigarile cu aroma, dar au mai putina nicotina si un gust mai bland. Tigarile cu mentol, pe de alta parte, au o aroma de menta si sunt cunoscute pentru efectul lor de racire. Cele mai populare astfel de tigarete sunt tigaretele Neo, tigaretele Heets si tigaretele Iqos.

Gama variata de tigari sau tigarete

Daca preferi aromele puternice, alege tigari tari. Acestea sunt ideale pentru fumatorii pasionati. In acelasi timp, daca esti adeptul unor variante cu mai putina nicotina, incearca din numeroasele variante de tigari slabe disponibile pe site si in magazin. La Auchan gasesti tigari obisnuite, pre-rulate, in pachete de 20 de bucati. Acestea sunt ideale daca esti adeptul stilului clasic de a fuma si daca preferi confortul unui pachet, atunci cand mergi la job sau cand iesi in oras cu prietenii.

In acelasi timp, daca iti place sa rulezi tigari, la noi gasesti si tutun la punga, de cea mai buna calitate si la preturi excelente. Tutunul la punga este o varianta tot mai populara in randul fumatorilor datorita pretului avantajos, dar si a calitatii deosebite a acestui tip de produs.

Descopera in oferta disponibila pe Auchan.ro tutun la punga in diferite cantitati de la cei mai renumiti producatori din domeniu. Daca esti un fumator interesat de ultimele tendinte din domeniu, cu siguranta vrei sa folosesti tutun incalzit. Tehnologia devenita rapid populara atat in Romania, cat si in alte tari, presupune utilizarea unor tigari special concepute pentru masinile care incalzesc tutunul.

In gama Auchan.ro gasesti cele mai bune tigari cu tutun, create pentru tehnologia de incalzire. La noi gasesti tigari cu arome, dar si tigari simple. Atat pe site-ul nostru, cat si in aplicatia Auchan poti naviga la categoria Tigari pentru a descoperi mereu oferte noi. Nu uita ca ai varianta de a comanda online produsele tale preferate!