În anticiparea viitorului sistem de garanție-returnare, Auchan a instalat aparate tip RVM

În anticiparea viitorului sistem de garanție-returnare, Auchan a instalat aparate tip RVM și va oferi 0,5 lei sub formă de voucher de fidelitate, pentru fiecare ambalaj reciclat în magazinele sale până la 31 mai

Publicat pe 13.04.2023

Din 18 aprilie, clienții sunt încurajați să aducă ambalajele din PET, sticlă și aluminiu utilizate cu ocazia sărbătorilor pascale, la punctele de colectare – reciclare dotate cu automate din 37 magazine Auchan

În continuarea acțiunilor de sustenabilitate și pentru a încuraja un comportament responsabil în rândul consumatorilor, Auchan a amenajat în parcările magazinelor sale sau în incinta acestora puncte de colectare în care clienții pot recicla trei tipuri de ambalaje: PET-uri, doze de aluminiu și sticle din sticlă. Pentru fiecare ambalaj reciclat până la 31 mai 2023, clienții vor fi recompensați cu un voucher în valoare de 0,5 lei acordat exclusiv în baza cardului de fidelitate MyCLUB Auchan.

Punctele de reciclare sunt deja disponibile în 37 de magazine, mai precis în 25 de hipermarketuri Auchan, 5 supermarketuri Auchan și 7 magazine de proximitate MyAuchan din București (AFI Cotroceni, Berceni, Vitan, Crângași, Drumul Taberei, Luica, Obor, Liberty, La Strada, Alexandriei, Banu Manta, Otopeni) și din țară, astfel: Timișoara (Iulius Mall, Nord, Calea Șagului, Buziașului), Craiova (Electroputere, Craiovița, Universitaria), Constanța (Nord și Sud), Brașov(Coresi, Vest), Pitești Găvana, Bacău, Baia Mare, Satu Mare, Târgu Mureș (Sud, Nord), Oradea, Cluj (Iulius, Iris, Vivido, Rosetti, Turda), Galați și Ploiești. Instalările de aparate pentru colectare selectivă de tip RVM (reverse vending machine) continuă și în celelalte magazine în perioada următoare.

Clienții sunt încurajați să aducă ambalajele la Auchan, începând cu data de 18 aprilie, după sărbătorile de Paște, iar pentru contribuția lor activă la reducerea poluării cu ambalaje, vor fi răsplăți cu vouchere de fidelitate.

„În pregătirea sistemului de garanție – returnare care urmează să intre în vigoare la nivel național în viitor, Auchan vine în sprijinul clienților pentru a le oferi o nouă soluție de colectare și reciclare, prin aparate automate de tip RVM care sunt și urmează a fi instalate în magazinele noastre. Creăm astfel o ocazie foarte bună pentru ca un număr cât mai mare de cetățeni să testeze și să se obișnuiască cu un astfel de sistem pentru reciclarea sistematică a ambalajelor băuturilor”, a declarat Corina Dospinoiu, Director Sustenabilitate Auchan Retail România.

Care sunt pașii corecți în procesul de reciclare a ambalajelor și cum se obține recompensa

  1. Scanarea cardului de fidelitate MyCLUB Auchan la aparatul de reciclare
  2. Introducerea recipientului prin fanta rotundă (recipientele goale tip PET pot avea capacitatea de maxim 3L, iar cele din sticlă și aluminiu (doze) de maxim 1L).

Pentru a fi acceptate, recipientele trebuie să fie goale, curate și nedeteriorate, iar acestea pot fi introduse, pe rând, în ordine aleatorie, aparatul identificând automat tipul fiecărui ambalaj introdus.

  1. După finalizarea tranzacției, utilizatorul va primi pe cardul de fidelitate MyCLUB un voucher a cărui valoare totală va fi calculată în funcție de numărul de ambalaje reciclate. Acest voucher poate fi regăsit și vizualizat în aplicația Auchan.

Până la 31 mai, reciclarea fiecărui ambalaj va fi recompensată cu un voucher în valoare de 0,5 lei. Beneficiul se acordă doar cu cardul MyCLUB în limita a 20 ambalaje/sesiune de reciclare și 10 sesiuni card /zi (adică maxim 200 de ambalaje/card pe zi). După ce a fost acceptat al 20-lea ambalaj, aparatul finalizează automat sesiunea și eliberează un ticket non valoric pe care este menționat numărul de ambalaje reciclate și tipul acestora. Voucherul de fidelitate, emis în aplicația Auchan, poate fi utilizat în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția magazinelor aflate în stațiile Petrom, după scanarea prealabilă a cardului de fidelitate.

Actualizare 4 mai 2023:

Vă informăm că începând cu 4 mai și până la 31 mai, cantitățile maxime de ambalaje reciclate pentru care vă fi acordata bonificare de 0,5 lei pe ambalaj sub formă de voucher de fidelitate se modifică astfel:

  • Maxim 50 buc /card de fidelitate/ zi (total PET, ALU și sticlă)
  • Maxim 500 buc / card de fidelitate/ luna (total PET, ALU și sticlă)

Limitele vizează în exclusivitate numărul de recipiente pentru care se acordă bonificare. După atingerea acestor limite, reciclarea poate continua fară acordarea de beneficii prin cardul de fidelitate MyCLUB Auchan.

Acțiunea Auchan are drept obiectiv încurajarea unui comportament responsabil față de natură, respectiv familiarizarea clienților având card de fidelitate MyCLUB Auchan sau nu, cu utilizarea aparatelor de colectare automată de tip RVM, în anticiparea viitorului sistem de garanție-returnare.

Această acțiune se adresează familiilor, consumurilor și comportamentelor obișnuite privind returnarea ambalajelor. Ea nu este destinată profesioniștilor. Auchan își rezervă dreptul de a suspenda orice card de fidelitate asupra căruia există o suspiciune de utilizare abuzivă sau frauduloasă. Cardul suspendat nu permite acordarea de beneficii noi și nici accesarea beneficiilor programului de fidelitate MyCLUB Auchan.

Actualizare 23 mai 2023:

t
Beneficiul se acorda doar cu cardul MyCLUB Auchan in limita a 50 ambalaje reciclate/zi si 100 ambalaje reciclate/saptamana. Bonificatia se acorda sub forma de voucher de fidelitate in valoare de 0.5 lei, emis exclusiv in aplicatia Auchan, pentru fiecare ambalaj reciclat.
Voucherul primit in perioada 24 mai – 4 iunie 2023 poate fi utilizat timp de 14 zile din momentul emiterii, doar pentru achizitia produselor Vileda incluse in campanie.
Voucherele de fidelitate pot fi folosite in magazinele Auchan si MyAuchan, cu exceptia magazinelor MyAuchan Petrom. Voucherele de fidelitate trebuie sa fie consumate integral, dupa scanarea cardului de fidelitate pentru care au fost emise. Voucherul poate fi cumulat cu alte oferte sau promotii, doar daca suma beneficiilor (reducere, voucher, bonus de fidelitate) acordate pentru un produs nu depaseste pretul acestuia.
Afla detalii la aparat, pe auchan.ro, in magazin la Serviciul Clienti sau la 021.9141

Lista de produse pentru care se aplica voucherele :
2 Rezerve rola scame 58 folii 9,8m
Coada mop met euroclick 125cm vileda
Faraș lamela cu măturică 2 tip fire
Faraș pliabil+mâner 80cm roșu flexi
Faraș universal+mâner lung vileda
Găleată cu storcător wring&go 7l
Găleată ultramax cu storcător
Husa masa de calcat bumbac vileda
Husă masă de călcat metalica vileda
Laveta actifibre 29x29cm vileda
Lavete perforate 6 buc
Mănuși extra sensation l
Mănuși extra sensation m
Mănuși latex robuste l vileda
Mănuși universale l
Mănuși universale m
Masa de calcat neo 114x33cm vileda
Matura fară coada 3action 3tip fire,
Matura interior rainbow cu mâner
Mătura universala,3action + mâner
Mop 1-2 spray max vileda
Mop plat telescop 141,5cm ultramax
Mop vascoza 140gr+ mâner metal roșu
Racleta rez spălător geam vileda
Rezerva laveta 2 în 1 spălător geam
Rezerva mop 1-2 spray max vileda
Rezerva mop bbc easy wring
Rezerva mop bbc easy wring 2in1
Rezervă mop microfibra style
Rezerva mop plat microfibra ultrama
Rola scame 58 folii 9,8m vileda
Set 10 mănuși natural latex m-l
Set 2 lavete microfibra 36x34cm xl
Set 3lavete univ super 38x40 vileda
Set 4 lavete microfibra 30x30cm
Set 4 lavete microfibra 36x38 style
Set 4 lavete univ multiquatro 34x34
Set 40 lavete perforate rola25x30cm
Set 40 mănuși food safe nitril m-l
Set easy wring turbo găleată+mop
Set easy wring turbo roșu vileda
Set easy wring turbo verde vileda
Set easy wring ultramat ped. vileda
Sistem curățat geamuri cu mâner tel
Uscător rufe 18m 2in1 premium
Uscător rufe king 20m vileda
Vileda găleată+storcător powerp 10l
Vileda mâner universal roșu
Vileda mop 90g micro&clean+man125cm
Vileda mop soft + mâner euroclick
Vileda rezerva mop 3action xl
Vileda rezerva mop 90g micro&clean
Vileda rezerva mop bbc 160g
Vileda rezerva mop soft+30%microfiba
Vileda set 2 lavete ultrafr 34x34cm
Vileda set 3 lavete ultrafr 30x28cm
Vileda set 3 lavete umede 18x20cm
Vileda set 5 lavete umede 18x20cm.

Actualizare 4 iunie 2023:

t

Între 5 si 18 iunie, primești câte un voucher de 0,50 lei/ambalaj valabil exclusiv pentru toata gama de cașcaval și telemea Delaco, cu exceptia branzeturilor internationale, gen gouda, ementaler, mozzarela, etc. Beneficiul se acorda doar cu cardul MyCLUB Auchan in limita a 50 ambalaje reciclate/zi si 100 ambalaje reciclate/saptamana. Bonificatia se acorda sub forma de voucher de fidelitate in valoare de 0.5 lei, emis exclusiv in aplicatia Auchan, pentru fiecare ambalaj reciclat.

Voucherul primit in perioada 5 - 18 iunie 2023 poate fi utilizat timp de 14 zile din momentul emiterii, doar pentru achizitia produselor Delaco incluse in campanie.Vezi mai jos lista de produse pentru care se aplica voucherele.
Voucherele de fidelitate pot fi folosite in magazinele Auchan si MyAuchan, cu exceptia magazinelor MyAuchan Petrom. Voucherele de fidelitate trebuie sa fie consumate integral, dupa scanarea cardului de fidelitate pentru care au fost emise. Voucherul poate fi cumulat cu alte oferte sau promotii, doar daca suma beneficiilor (reducere, voucher, bonus de fidelitate) acordate pentru un produs nu depaseste pretul acestuia.
Afla detalii la aparat, pe auchan.ro, in magazin la Serviciul Clienti sau la 021.9141

Lista de produse pentru care se aplica voucherele:

  • Delaco Cascaval Desenvis 350g
  • Delaco Cascaval 400g
  • Delaco Desenvis Cascaval Felii 100g
  • Delaco Desenvis Cascaval Afumat Felii 100g
  • Delaco Cascaval Calup
  • Delaco Cascaval Sofia 450g
  • Delaco Cascaval Sofia 250g
  • Delaco Cascaval Afumat 450g
  • Delaco Cascaval Afumat 250g
  • Delaco Cascaval Sofia 900g
  • Delaco Cascaval Afumat 900g
  • Delaco Telemea De Vaca 300g
  • Delaco Telemea Vaca 800g
  • Delaco Desenvis Cascaval Afumat 330g
  • Delaco Desenvis Cascaval Afumat 730g
  • Delaco Desenvis Cascaval Felii 200g
  • Delaco Desenvis Cascaval Felii 500g
  • Desenvis Cascaval 1.5kg
  • Delaco Junior Cascaval 250g
  • Delaco Telemea Vaca Cutie 400g
  • Delaco Cascaval Desenvis 740g



Actualizare 19 iunie 2023:

t

Între 19 iunie și 2 iulie, primești câte un voucher de 0,50 lei/ambalaj valabil exclusiv pentru gama de băuturi Pepsi.* Beneficiul se acordă doar cu cardul MyCLUB Auchan în limita a 50 ambalaje reciclate/zi și 100 ambalaje reciclate/săptămână. Bonificația se acordă sub formă de voucher de fidelitate în valoare de 0.5 lei, emis exclusiv în aplicația Auchan, pentru fiecare ambalaj reciclat.

Voucherul primit în perioada 19 iunie și 2 iulie 2023 poate fi utilizat timp de 14 zile din momentul emiterii, doar pentru achiziția produselor din gama de băuturi Pepsi.*

Voucherele de fidelitate pot fi folosite în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția magazinelor MyAuchan Petrom. Voucherele de fidelitate trebuie să fie consumate integral, după scanarea cardului de fidelitate pentru care au fost emise. Voucherul poate fi cumulat cu alte oferte sau promoții, doar dacă suma beneficiilor (reducere, voucher, bonus de fidelitate) acordate pentru un produs nu depașeste prețul acestuia. Află detalii la aparat, pe auchan.ro, în magazin la Serviciul Clienti sau la 021.9141.

  • Nu participă la campanie produsul Pepsi Max fără cofeină, doza 0.33L.

Actualizare 3 iulie 2023

t

Între 3 și 9 iulie, pentru fiecare ambalaj reciclat* PET/ALU/STICLĂ primești un voucher de 0,50 lei per ambalaj reciclat la punctul de colectare-reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra ulei de floarea soarelui Unisol 1l și 2l.

*Voucherele se acordă în limita a 50 de ambalaje reciclate/zi/ card și maxim 100/săptămână. Vezi condiții și termenele acțiunii la Serviciul Clienți. Voucherele emise în perioada 3-9 iulie sunt valabile 14 zile din momentul emiterii lor. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.

Actualizare 10 iulie

Între 10 și 23 iulie pentru fiecare ambalaj reciclat* PET/ALU/STICLĂ primești un voucher de 0,50 lei per ambalaj reciclat la punctul de colectare-reciclare pe care îl poți folosi pentru a cumpăra produse din gama NUTLINE sau din gama de produse electrocasnice mici și îngrijire personală PHILIPS.

*Voucherele se acordă în limita a 50 de ambalaje reciclate/ zi/ card și maxim 100/săptămână.

Vezi condițiile și termenele acțiunii la Serviciul Clienți și pe auchan.ro. Nu intră în campania de reciclare ambalajele/ recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora. Voucherele emise în perioada 10-23 iulie sunt valabile 14 zile din momentul emiterii lor. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Verifică lista produselor disponibile în ofertă în magazine.
Vezi lista de produse Philips pentru care se aplica voucherele
Vezi lista de produse Nutline pentru care se aplica voucherele

t

Împreună protejam planeta!

Descarcă Comunicatul