Vezi detalii

TRANSeuro Grup

TRANSeuro Grup a fost înființată în 1991, devenind pe parcursul anilor o firmă de renume care oferă românilor produse de panificație și preparate din carne de calitate, produse care respectă tradițiile românești. Compania s-a transformat într-un purtător de cuvânt al comunității, aducând pe mesele românilor rețete străvechi transmise de generațiile anterioare.

Pentru linia de carmangerie și semipreparate, axul principal este abatorul, care asigură maximul de prospețime la carnea refrigerată, un lucru vital care oferă o calitate premium clienților.

„Povestea începe cu un vis, acela de a crea, de a pune în lumină valorile comunității din care ne tragem seva. Suntem mândri de tot ceea ce înseamnă acest concept care înglobează valori, mod de viață și particularitățile care ne definesc ca indivizi. Motto-ul nostru, «Aproape de client», reprezintă o constantă și o piatră a temeliei noastre de dezvoltare, pe care am construit-o și pe baza căreia vom dezvolta toate proiectele noastre. Onestitatea este oglinda noastră, suntem primii consumatori ai produselor noastre, astfel suntem siguri că ceea ce ajunge pe masa dumneavoastră este ceea ce ne-am dori ca noi să avem pentru familiile noastre.”

Produse :

  • Mezeluri
  • Drob de porc

Partener Auchan din anul 2022

Certificări: Certificare FSSC, pentru departamentul Transare

Descoperă toate produsele noastre de filieră