Mărci proprii

Mărci proprii
Qilive: produse high-tech accesibile tuturor!
Laptopuri, telefoane inteligente și dispozitive mici de uz casnic sunt o necesitate zilnică! Dar acestea pot cântări foarte mult în bugetul tău. Nu mai trebuie să alegi între preț și calitate, deoarece oferim o întreagă gamă de produse inovatoare și accesibile din următoarele categorii: multimedia, imagine, sunet, telefoane și aparate de uz casnic. Aceasta este promisiunea QIlive – o marca exclusivă pentru Auchan.
Citeste mai mult
Gama de jocuri Auchan inspirată de pedagogia Montessori
"Dezlănțuiți potențialul copilului și veți transforma lumea cu el" - Maria Montessori. Sprijinirea copiilor și ajutarea lor să crească bine Gama de jucării Auchan One Two Fun continuă să surprindă și să se reinventeze spre deliciul copiilor noștri!
Citeste mai mult
Mărci nealimentare Auchan
La Auchan, toate mărcile noastre sunt concepute în funcție de dorințele și nevoile tale. Toate îndeplinesc aceleași așteptări: calitate la cel mai bun preț posibil. Faci cumpărături cu ușurință și te bucuri de o gamă largă de produse!
Citeste mai mult
Mărcile alimentare Auchan
La Auchan, toate mărcile noastre sunt concepute în funcție de dorințele și nevoile tale. Toate îndeplinesc aceleași așteptări: calitate la cel mai bun preț posibil. Faci cumpărături cu încredere și te bucuri de o gamă largă de produse ale căror rețete nu conțin ingrediente controversate.
Citeste mai mult
Cosmia
Tendințe, simplitate și bună-dispoziție: Cosmia îți evidențiază frumusețea în fiecare zi! De la texturi sclipitoare până la produse hipoalergenice de make-up, precum și îngrijire pentru întreaga familie, Cosmia oferă peste 100 de produse, create special pentru tine!
CITESTE MAI MULT
Actuel Summer 2021
Colecția noastră "Summer” îți înveselește casa. Cu Actuel, marca Auchan, tratați-vă casa cu motive tropicale luxuriante și plecați într-o călătorie de vară către un paradis insular. Nu știm despre tine, dar după acest an destul de haotic, am merge cu siguranță la tropice
CITESTE MAI MULT
Actuel
Decorațiuni și idei pentru o casă plina de viață. Adaptată la nevoile de zi cu zi ale clienților, Actuel by Auchan este marca noastră exclusivă pentru universul ingrijirii casei. Colecțiile conțin produse convenabile, la modă și la prețuri accesibile, gândite să simplifice ți să facă viața de zi cu zi mai plăcută.
CITESTE MAI MULT